Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Win de ultieme EK-gadget van Grolsch

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Ultieme EK-gadget Grolsch aangekondigd!

08 mei 2012 om 14:29

Persbericht van Grolsch waarin de ultieme EK-gadget wordt aangekondigd.

Grolsch lanceert ultieme EK-gadget: koud bier!

Niets missen tijdens het EK met het Grolsch koelkrat

Deze actie is uit 2012, voor het EK2021 lanceerde Grolsch de Beugelkoelkast.

Echte liefhebbers van voetbal en bier kiezen deze zomer voor Grolsch. Want wat klinkt nou lekkerder? Weer een oranje jurkje, het zoveelste oranje t-shirt of de perfecte oplossing om je bier op de juiste temperatuur te houden? Grolsch houdt zich als bierbrouwer liever bij haar leest en introduceert in aanloop naar het EK het Grolsch koelkrat. Een bierkrat met een stekker om altijd koel bier binnen handbereik te hebben! Want uit onderzoek blijkt dat Nederlandse voetballiefhebbers geen minuut van de wedstrijd willen missen. Vanaf 16 mei is hij zeven weken lang ieder uur te winnen via www.grolsch.nl/koelkrat zoals het hoort

Met het Grolsch koelkrat, een mini-koelkast met het uiterlijk van een bierkrat, serveer je bier zoals het hoort: koud. Het bier blijft hierin op de juiste temperatuur en dus het allerlekkerst. Het koelkrat heeft een inhoud van 35 liter en is dus groot genoeg om een groep vrienden een voetbalavond la ng van bier te voorzien! Bovendien bespaart hij ruimte in de gewone koelkast.

Ook koel bier na het EK

Het Grolsch koelkrat kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Want hoe warm het ook is, het koelkrat koelt je bier ultrasnel. En naar iedere gewenste temperatuur. Steek de stekker in het stopcontact, stel de temperatuur in en het koelkrat doet de rest. Het koelkrat is dus dé bieroplossing tijdens EK-wedstrijden, maar ook perfect voor een barbecue in de tuin, een borrel op het balkon of als handige gadget op de camping.


Lees ook


Ieder uur kans op een gratis koelkrat!

Het Grolsch koelkrat is van 16 mei tot en met 4 juli te winnen bij aankoop van een krat pijpjes, een krat beugels of een multipack blikjes door de actiecode op de verpakking in te vullen op www.grolsch.nl/koelkrat. De actie loopt zeven weken lang, zeven dagen per week en 24 uur per dag. Ieder uur kans dus! Bovendien is het koelkrat te koop via de Grolsch webshop voor een adviesverkoopprijs van € 99,95.

Cookie instellingen