Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Unieke La Trappe geschenkverpakking voor Vaderdag!

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Unieke La Trappe geschenkverpakking voor Vaderdag!

07 juni 2013 om 16:51

Verras je vader op 16 juni met een uniek La Trappe geschenkverpakking! Nu afgeprijsd van € 29,95 voor maar € 19,95!  Naast de geschenkverpakking ontvang je 2 flessen La Trappe 0,33 liter, zodat je zelf ook een lekker biertje kunt drinken. 

La Trappe geschenkverpakking
De Koningshoeven brouwerij
La Trappe Blond

Vaderdag

16 juni a.s. is het weer zover. Alle vaders worden die dag extra in het zonnetje gezet door hun kinderen om vaderschap, vaderlijke verplichtingen en invloed van vaders in de samenleving te vieren. Een inmiddels jarenlange traditie die niet mag worden vergeten.

Lees ook

La Trappe geschenkverpakking

Speciaal voor deze gelegenheid heeft Bierenzo.nl een La Trappe geschenkverpakking samengesteld die je nu met een flinke korting kan bestellen voor je vader. Dat is weer eens wat anders dan een ontbijtje op bed.

De actieververpakking bevat:

2x La Trappe geschenkpverpakking met daarin
2x La Trappe Blond 33cl
2x La Trappe Dubbel 33cl
2x La Trappe Tripel 33cl
2x La Trappe Quadrupel 33 cl
+ 2x een La Trappe glas

Naast de bovenstaande artikelen ontvang je ook nog 2 flessen La Trappe Puur 33cl, zodat je zelf ook een lekker biertje kunt drinken!

En om dit in stijl te openen krijg je een unieke La Trappe opener. Als klap op de vuurpijl verloot Bierenzo.nl een wielren-outfit onder alle kopers, zodat je volgend jaar nog makkelijker tussen de vaders pendelt.