Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Vandaag en morgen: Borefts Bierfestival

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Vandaag en morgen: Borefts Bierfestival

23 september 2022 om 12:46

Brouwerij de Molen organiseert vandaag en morgen de twaalfde editie van het Borefts Bierfestival. Er zijn 22 gastbrouwers van over de hele wereld aanwezig tijdens het speciaalbierfestival. 

Borefts bierfestival
Doric & Dutch Stout bier flesje en glas op de bar
borefts poster

Borefts 12de editie

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 september organiseert brouwerij De Molen alweer de 12e editie het Borefts bierfestival. Zo’n 7.000 bierfans met 35 verschillende nationaliteiten strijken neer in Bodegraven om hun nieuwsgierigheid te beproeven. In totaal zijn er 22 gastbrouwers van over de hele wereld vertegenwoordigd (bekijk welke brouwers aanwezig zijn en de complete bierlijst via de website van Brouwerij de Molen).

Collab bier van De Molen en Brewdog

Doric & Dutch Stout van De Molen en Brewdog bier op de bar Brouwerij De Molen en  Brewdog lanceren tijdens het event een collab stout genaamd Doric & Dutch. Het bier zal na het festival verkrijgbaar zijn bij Albert Heijn, Mitra en verschillende horecazaken. Daarnaast heeft brouwerij De Molen een serie limited edition bieren voor het event gebrouwen die verkrijgbaar zijn in de Count&Down box.

Lees ook

Laatste kaarten

Inmiddels zijn de kaarten voor zaterdag uitverkocht. Voor vrijdag 23 september zijn momenteel nog 50 kaarten beschikbaar via de website van Brouwerij de Molen.

Cookie instellingen