Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Vermiste hond teruggevonden dankzij blikje bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Vermiste hond teruggevonden dankzij blikje bier

04 februari 2020 om 12:24

Een dame uit Minnesota in de VS heeft dankzij een blikje bier haar vermiste hond teruggevonden. Motorworks Brewing uit Florida had blikken bier gemaakt waar honden op staan die geadopteerd konden worden.

Honden op blikjes bier
Honden op blikjes bier / Screenshot Youtube
Motorworks Brewing logo

Honden ter adoptie

De Motorworks Brewing Company uit Bradenton (Florida) bedacht een manier om honden op zoek naar een thuis te helpen. Zij maakten blikken bier waar honden op stonden die geadopteerd konden worden van de Manatee County Animal Services. Ze fotografeerden de honden en zetten ze op de bierblikjes met daarnaast wat informatie over de betreffende hond, zodat geïnteresseerden een beeld van de hond konden krijgen. 

Lees ook

Vrouw herkent haar hond

Monica Mathis raakte haar hond Hazel drie jaar geleden kwijt en verhuisde sindsdien naar Minnesota. Ze dacht dat ze Hazel nooit meer terug zou zien, maar dankzij de actie van de Motorworks Brewing Company ontdekte ze dat Hazel nog leefde. Op de bierblikken van de brouwerij stond haar hond afgebeeld met de naam Day Day. 

Hazel was gechipt, maar de contactinformatie was verouderd, waardoor er geen contact met Monica kon worden gezocht. De chip kon desondanks wel uitsluitsel geven dat Monica de eigenaresse is van Hazel. De hond wordt binnenkort van Florida naar Minnesota verhuisd, zodat viervoeter en baasje herenigt kunnen worden. 

Cookie instellingen