Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Volgende week: Craft Beer Conference 2023

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Volgende week: Craft Beer Conference 2023

15 maart 2023 om 17:00

De Dutch Craft Beer Conference vindt volgende week donderdag plaats. Op dit congres is iedereen met passie voor het brouwen of leveren van bier welkom.

Dutch Craft Beer Conference 2023
CRAFT logo
Verschillende biersoorten

Zevende editie

Op donderdag 23 maart 2023 organiseert CRAFT, de branchevereniging voor onafhankelijke bierbrouwers in Nederland, de 7e editie van haar jaarlijkse congres. Vanuit het 1931 Congrescentrum in Den Bosch belooft het wederom een interessant congres voor iedereen met een passie voor het brouwen dan wel leveren van bier. Zowel leden als niet leden van CRAFT zijn van harte welkom.

Duurzaam thema

Dutch craft beer Conference De Dutch CRAFT Beer Conference 2023 heeft als thema: Brewing Energy Efficient and Responsible. Hoe ga je verantwoordelijk om met water en andere grondstoffen? Hoe bespaar je energie? Wat betekent duurzaam brouwen en goed werkgeverschap in onze brouwerijen? Wat werkt wel, maar wat ook niet? Laat je informeren en inspireren op actuele, duurzame en sociale vraagstukken die nu belangrijker zijn dan ooit tevoren.

Het congres

Bezoekers krijgen tijdens dit congres een divers en interactief dagprogramma voorgeschoteld onder leiding van dagvoorzitter Perry de Man. Je bepaalt zelf welke lezingen/workshops je wilt volgen en welke kennis je mee naar huis neemt. Daarnaast is er volop ruimte om:

Lees ook

- vakgenoten te ontmoeten,
- kennis uit te wisselen
- te netwerken

Dat kan o.a. tijdens de lunch, de informatiemarkt of de afsluitende borrel. Op de informatiemarkt presenteren tientallen binnen- en buitenlandse leveranciers zich. Bezoekers kunnen de hele dag de diverse stands bezoeken, hun vragen stellen en/of gebruik maken van diverse acties en aanbiedingen.

Lees meer over het programma van de Dutch Craft Beer Conference 2023.

Dutch Craft Beer Conference 2023 sprekers

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich via de website van CRAFT aanmelden voor zowel het congres van 23 maart 2023 als voor het sociaal programma van 22 maart 2023. Voor dit laatste geldt wel Vol = Vol. CRAFT hoopt veel mensen met een passie voor het brouwen van bier te mogen ontmoeten.

Cookie instellingen