Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Programma Dutch Craft Beer Conference 2023

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Programma Dutch Craft Beer Conference 2023

22 februari 2023 om 12:45

De Dutch Craft Beer Conference 2023 wordt gehouden op 23 maart. Een evenement voor iedereen met een passie voor bier. Er zal een groep uiteenlopende en boeiende sprekers aanwezig zijn op de conferentie

Dutch Craft Beer Conference sociaal programma
Peter Rouwen van Brouwerij Noordt
Dutch Craft Beer Conference 2023

7e Dutch Craft Beer Conference

Op donderdag 23 maart 2023 organiseert CRAFT, de branchevereniging voor onafhankelijke bierbrouwers in Nederland, de 7e editie van haar jaarlijkse congres. Vanuit het 1931 Congrescentrum in Den Bosch belooft het wederom een interessant congres voor iedereen met een passie voor het brouwen dan wel leveren van bier. Zowel leden als niet leden van CRAFT zijn van harte welkom.

Duurzaam thema

Dutch Craft Beer Conference logo De Dutch CRAFT Beer Conference 2023 heeft als thema: Brewing Energy Efficient and Responsible. Hoe ga je verantwoordelijk om met water en andere grondstoffen? Hoe bespaar je energie? Wat betekent duurzaam brouwen en goed werkgeverschap in onze brouwerijen? Wat werkt wel, maar wat ook niet? Laat je informeren en inspireren op actuele, duurzame en sociale vraagstukken die nu belangrijker zijn dan ooit tevoren.

Nieuw: 2 tickets gratis!

Dit jaar bieden we CRAFT-leden de eerste twee tickets voor dit congres gratis aan! Extra kaarten kosten leden daarna slechts €50,- per stuk. Meer informatie over de kosten vind je op de website van CRAFT. Hier kun je je ook aanmelden. Ben jij erbij?

Het congres

Bezoekers krijgen tijdens dit congres een divers en interactief dagprogramma voorgeschoteld onder leiding van dagvoorzitter Perry de Man. Je bepaalt zelf welke lezingen/workshops je wilt volgen en welke kennis je mee naar huis neemt. Ook is er volop ruimte om vakgenoten te ontmoeten, kennis uit te wisselen en te netwerken. Dit kan o.a. tijdens de lunch, de informatiemarkt of de afsluitende borrel. Op de informatiemarkt presenteren tientallen binnen- en buitenlandse leveranciers zich. Bezoekers kunnen de hele dag de diverse stands bezoeken, hun vragen stellen en/of gebruik maken van diverse acties en aanbiedingen.

Lees ook

Sprekers

Tijdens het congres is er volop ruimte om naar eigen wens workshops en lezingen te volgen van een groep zeer uiteenlopende en boeiende sprekers. Hieronder een tipje van de sluier:

Kom luisteren naar Peter Rouwen, medeoprichter van Brouwerij Noordt. Hij heeft in 5 jaar tijd een zeer betaalbaar en easy operating systeem ontwikkeld die de hedendaagse Craft vakman in staat stelt diep in zijn product te kunnen kijken. Grondstof administratie, na controle en opslag voor kwaliteit monitoring. HACCP is ook ingebouwd. Peter deelt dit congres graag zijn opgedane kennis met jou.

Ruud van Klooster is gepassioneerd supermarkt expert. Hij bespreekt de omzet mogelijkheden a.d.h.v. actuele IRI omzetdata. Maak gebruik van zijn kennis en leer hoe je als (CRAFT)brouwer meer business bij het supermarktkanaal kan halen.

Serge Hopstaken; De discussie rond grensoverschrijdend gedrag is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Maar wat is het eigenlijk (en wat niet)? En wat kan (of beter: moet) je hier als werkgever aan doen? Hoe ga je het beste om met een mogelijk geval van grensoverschrijdend gedrag op jouw brouwvloer? Een ding staat vast: 'brewing responsible' betekent óók verantwoordelijk en met zorg omgaan met je personeel!

Als gediplomeerd zy