Warsteiner Radler is Product van het jaar 2016-2017 in de categorie Bier

Warsteiner Premium Radler Beste Product 2016-2017 in de categorie ‘Bier’

Warsteiner Premium Radler is uitgeroepen tot het ‘Beste Product van het Jaar 2016-2017’ in de categorie ‘Bier’. Dit werd gisteren bekendgemaakt tijdens de ‘Beste Product van het Jaar’ verkiezing.

15 december 2016 om 11:34


Warsteiner Radler flesjeDe 'Beste Product van het Jaar’ verkiezing is één van de grootste productverkiezingen van Nederland.  De consument bepaalt welke producten er met de winst vandoor gaan.

Dit jaar zijn er bijna 30.000 beoordelingen gegeven over 200 genomineerde producten en haalde Warsteiner in de categorie 'Bier' de winst binnen.

Warsteiner is trots

Marcel Beekman, directeur van Warsteiner Benelux, is trots op de winst: “Alle prijzen zijn bijzonder, maar dat Warsteiner Radler door de consumenten verkozen is tot het beste bierproduct van 2016 - 2017 in een zeer competitieve markt, maakt het extra speciaal.

In onze familiebrouwerij in Warstein maken we Radler met 50% pils en 50% citroenlimonade, waardoor het meer als echt pils smaakt dan veel andere radlers. Ook in de verkoopcijfers van Warsteiner Radler zien wij terug dat deze biermix goed in de smaak valt: de verkoop groeit 25% harder dan de markt.”

Warsteiner Premium Radler

​De Radler (Alc. Vol. 2,5%) van de Duitse familiebrouwerij heeft een mild-hoppige, verfrissende citroensmaak en bevat meer pils dan de meeste andere radlers: 50% in plaats van 40%. Warsteiner brouwt haar pils volgens het Reinheitsgebot met slechts drie ingrediënten: hop, gerst en water. Ook de toegevoegde citroenlimonade bevat geen kunstmatige toevoegingen of zoetstoffen en de biermix is dan ook 100% natuurlijk.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Bavaria

Welcome to the family
Bavaria komt met een nieuwe commercial én slogan: Welcome to the family. Bavaria wilt je het gevoel geven dat je bij de familie hoort als je Bavaria drinkt.

Meer reclames van Bavaria

Laatste reacties