Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Warsteiner Premium Radler Beste ‘Bier’ Product 2016

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Warsteiner Premium Radler Beste Product 2016-2017 in de categorie ‘Bier’

15 december 2016 om 11:34

Warsteiner Premium Radler is uitgeroepen tot het ‘Beste Product van het Jaar 2016-2017’ in de categorie ‘Bier’.

Dit werd gisteren bekendgemaakt tijdens de ‘Beste Product van het Jaar’ verkiezing.

Warsteiner Radler is Product van het jaar 2016-2017 in de categorie Bier
Warsteiner Radler Logo
Warsteiner

Warsteiner Radler flesje De 'Beste Product van het Jaar’ verkiezing is één van de grootste productverkiezingen van Nederland.  De consument bepaalt welke producten er met de winst vandoor gaan.

Dit jaar zijn er bijna 30.000 beoordelingen gegeven over 200 genomineerde producten en haalde Warsteiner in de categorie 'Bier' de winst binnen.

Warsteiner is trots

Marcel Beekman, directeur van Warsteiner Benelux, is trots op de winst: “Alle prijzen zijn bijzonder, maar dat Warsteiner Radler door de consumenten verkozen is tot het beste bierproduct van 2016 - 2017 in een zeer competitieve markt, maakt het extra speciaal.

Lees ook

In onze familiebrouwerij in Warstein maken we Radler met 50% pils en 50% citroenlimonade, waardoor het meer als echt pils smaakt dan veel andere radlers. Ook in de verkoopcijfers van Warsteiner Radler zien wij terug dat deze biermix goed in de smaak valt: de verkoop groeit 25% harder dan de markt.”

Warsteiner Premium Radler

De Radler (Alc. Vol. 2,5%) van de Duitse familiebrouwerij heeft een mild-hoppige, verfrissende citroensmaak en bevat meer pils dan de meeste andere radlers: 50% in plaats van 40%. Warsteiner brouwt haar pils volgens het Reinheitsgebot met slechts drie ingrediënten: hop, gerst en water. Ook de toegevoegde citroenlimonade bevat geen kunstmatige toevoegingen of zoetstoffen en de biermix is dan ook 100% natuurlijk.