Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Warsteiner Brauerei | Bierbrouwerij Warsteiner

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Warsteiner Brauerei

Warsteiner Brauerei is een bierbrouwerij uit Warstein (Duitsland) die is opgericht in 1753. Deze brouwerij heeft 8 bieren in het assortiment.

Warsteiner
Wasteiner
Proosten met Warsteiner

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Warsteiner Brauerei

Warsteiner Brauerei heeft 8 bieren in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Warsteiner Brauerei!
 • Warsteiner Premium Pilsener - Pils - 4,8%

  Warsteiner Premium Pilsener heeft een zacht frisse smaak, mild bitter zonder dat dit blijft hangen. Een fijn doordrinkbaar pils gebrouwen volgens het Reinheitsgebot. 

 • Warsteiner Premium Alkoholfrei - Pils - 0,5%

  Warsteiner Alkoholfrei heeft een frisse en licht moutige smaak.

 • Warsteiner Herb Alkoholfrei - Alcoholarm - 0,5%

  Warsteiner Herb Alkoholfrei is een alcoholvrij bier van Warsteiner. Het bier wordt gebrouwen met extra veel hop, er wordt tijdens het brouwproces niet 1 keer maar 2 keer hop toegevoegd.

 • Warsteiner Radler - Biermix - 2,5%

  Warsteiner Premium Radler is een dorstlessende biermix bestaande uit 50% Premium pils en 50% natuurlijke citroenlimonade. Zoals je van Warsteiner gewend bent worden er geen kunstmatige toevoegingen aan het bier gedaan.

 • Warsteiner Brewers Gold - Kellerbier - 5,2%

  Brewers Gold is een Kellerbier / Zwickl van de Duitse Warsteiner Brauerei. Het is een ongefilterde bierspecialiteit met een zacht, moutige smaak en hins van honing en karamel. 

 • Warsteiner Double Hopped - Pils - 4,8%

  Warsteiner Double Hopped wordt gebrouwen volgens dezelfde eeuwenoude tradities- en procedures als Warsteiner Premium Pils, echter met een dubbele toevoeging hop. Het resultaat: 100% natuurzuiver bier. Een doordrinkbaar speciaal-pils met een aangenaam bittere afdronk. Na een zeer succesvolle introductie op de Duitse markt haalt Warsteiner Double Hopped nu ook naar Nederland.

 • Warsteiner Winter - Winter - 5,6%

  Een rijk, volmoutig bier met een koperrode gloed en aroma van karamel. Met een Warsteiner Winter die 5,6% bevat heeft u een doordrinkbaar speciaalbier!

 • Warsteiner Radler alkoholfrei - Biermix - 0%

  Warsteiner Radler alkoholfrei is een alcoholvrij bier van brouwerij Warsteiner Brauerei. Het radler bier heeft een milde hoppig smaak in combinatie met verfrissend citroen. 

Niet meer gebrouwen door Warsteiner Brauerei

Er is bij ons 1 bier bekend van Warsteiner Brauerei die nu niet meer wordt gebrouwen.

Achtergrond informatie

Warsteiner wordt al sinds 1753 gebrouwen in het plaatsje Warstein in het Sauerland, Noordrijn-Westfalen. De brouwerij is nog onafhankelijk en al sinds negen generaties in privé bezit van de familie Cramer.

Lees ook

In 1986 deed Warsteiner, op kleine schaal, zijn intrede in de Nederlandse horeca en vandaag de dag valt het niet meer weg te denken uit het huidige bierlandschap. Men maakt er niet alleen een uitstekende pils, maar ook een smaakvolle alcoholvrije variant.

De brouwerij van Warsteiner was de eerste in de wereld die een onderscheiding kreeg, voor hun managementsysteem voor voedselveiligheid en kwaliteitsbewaking.

Bekijk hieronder een interessante, korte video over hoe een kleine lokale brouwerij uitgroeide tot een wereldmerk met 260 jaar geschiedenis:Warsteiner Brauerei in het nieuws

Cookie instellingen