Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Welk bier heeft het Knapste Etiket 2018?

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Welk bier heeft het Knapste Etiket 2018?

06 september 2018 om 13:59

Ook dit jaar gaat Schuim Magazine weer op zoek naar het knapste bieretiket! De jury beoordeelt de etiketten op originaliteit, herkenbaarheid, functionaliteit en leesbaarheid.

Knapste bieretiket 2018

Opvolger van Lowlander Beer

Ook dit jaar gaat Schuim magazine op zoek naar het Knapste Etiket van de Lage Landen! Wie wordt de opvolger van Lowlander Beer, de winnaar van 2017? Brouwers kunnen hun etiket/artwork vóór 31 december 2018 opsturen naar etiket@schuimmagazine.nl. Zorg dat alle informatie goed zichtbaar is en vermeld wie de vormgever van het artwork is.

Voorwaarden voor deelname zijn:

- Het etiket/artwork is in 2018 op de markt verschenen
- Maximaal 1 inzending per brouwerij

Lees ook

Waarom deze verkiezing?

Het bierschap barst uit zijn voegen. Bieren in alle soorten en maten vechten om de aandacht van de consument. Ludieke namen en bonte etiketten worden ingezet om de liefhebber naar dat ene bier te laten grijpen. Maar welke brouwerij slaagt daar als beste in? Met deze wedstrijd wil Schuim magazine de brouwer met het beste bieretiket een podium bieden.

Wat levert het op?

Dankzij sponsor unieketiket.nl is de inzet dit jaar nog interessanter geworden. De brouwer met het knapste etiket wint namelijk een cheque t.w.v. € 500,-, vrij te besteden bij deze online etikettendrukkerij! Daarnaast gaat de winnaar aan de haal met De Gouden Fles, een jaarabonnement op Schuim magazine en een interview in het eerste nummer van 2019! Bekijk de inzendingen tot nu toe. Heb jij al een favoriet?

Knapste Etiket verkiezing 2018

Cookie instellingen