Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Westvleteren XII binnenkort te koop bij Sligro

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Westvleteren XII binnenkort te koop bij Sligro

19 maart 2012 om 13:12

Sligro gaat in Nederland eenmalig exclusief het bier Westvleteren XII verkopen. Westvleteren XII is eerder uitgeroepen tot het beste bier ter wereld.

Sint Sixtus Abdij
Westvleteren XII glas en flesje

Om de verbouwing van de Sint-Sixtusabdij mogelijk te maken wordt Westvleteren XII eenmalig in Nederland verkocht. Hiervoor is er een speciale actieverpakking beschikbaar, een zogenoemde bouwsteen. Deze bevat 6 flesjes Westvleteren XII en 2 degustatieglazen. De Westvleteren XII bouwsteen wordt in Nederland exclusief bij Sligro verkocht voor de prijs van €27,50 exclusief BTW. Vorig jaar was Westvleteren XII ook al te coop bij de Belgische supermarketen Colruyt.

Lees ook

Westvleteren XII
Westvleteren is de zevende trappist en wordt, op enkele hoge uitzonderingen na, niet verkocht buiten de muren van de Sint-Sixtusabdij van Westvleteren. Het bier is zeer lastig te verkrijgen en wereldwijd gewild, niet in de laatste plaats omdat Westvleteren XII officieel is benoemd tot het beste bier ter wereld.

Inschrijven tot en met maandag 2 april
Per Sligro klantennummer kun je één bouwsteenbox krijgen. Er zijn 7.500 bouwstenen beschikbaar. Wanneer de vraag groter is dan het aanbod wordt er geloot. De inschrijving loopt tot en met maandag 2 april. Op www.sligro.nl/westvleteren kun je je inschrijven en wellicht heb jij binnenkort het lekkerste bier ter wereld in huis!