Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Wie verdient de Gouden PINT?

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Wie verdient de Gouden PINT?

15 september 2017 om 15:56

Ken jij iemand of een organisatie die zich op aansprekende wijze verdienstelijk heeft gemaakt voor de verdere ontwikkeling van de Nederlandse biercultuur. Nomineer hen dan voor de Gouden PINT 2017.

Verschillende bieren

Nominatie Gouden PINT

Gouden PINT De Gouden PINT is een initiatief van Bier Consumenten Vereniging Pint. De deadline voor nominaties is 5 oktober 2017. Ken je iemand (een persoon of organisatie) die naar jouw mening voor de Gouden PINT in aanmerking dient te komen?

Geef dit dan zo snel mogelijk door aan het bestuur van Pint via een e-mail naar voorzitter@pint.nl.

Afgelopen jaar werd de Gouden PINT uitgereikt aan Carnivale Brettanomyces en in 2015 nam Alain Schepers van Bierista de Gouden PINT in ontvangst.

Lees ook

Wie kan voor nominatie in aanmerking komen? 

Het Reglement Bierprijzen heeft dit als volgt omschreven:
 
"Artikel 4 - Gouden Pint"
1. De Gouden PINT kan worden toegekend voor bijvoorbeeld de introductie van nieuwe en/of bijzondere bieren of brouwwijzen, voor de kwaliteit van bierproducten, wijze van ondernemen, voor festiviteiten, tentoonstellingen, proeverijen, (beleids)maatregelen, acties en onderzoeken of voor artikelen, boeken en websites. Belangrijke aandachtspunten bij de nominaties zijn de oorspronkelijkheid, het vernieuwende karakter en de meerwaarde van de initiatieven en/of activiteiten, de omvang (in grootte of - geografische- reikwijdte) is van ondergeschikt belang.

2. De Gouden PINT wordt jaarlijks uitgereikt en bestaat uit een eerste prijs (en maximaal vier eervolle vermeldingen). Het bestuur kan hier incidenteel van afwijken. De prijzen worden uitgereikt door de voorzitter van de jury dan wel door een door het bestuur aangewezen persoon.

3. De Gouden PINT is een jaarlijkse prijs."