Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Win een Bavaria koeltafel | Actie Swinkels Family Brewers

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Win een Bavaria koeltafel

21 mei 2020 om 11:24

Bij aankoop van een sixpack Bavaria maakt de consument kans op een koeltafel. De actie geldt voor Bavaria Pils, 0.0% en Radler, voor zowel sixpacks met blik als met fles.

win een zomerse koeltafel
Bavaria 0.0%
Bavaria header

Bavaria koeltafel actie

Het mooie weer laat zich steeds vaker zien, bij mooi weer komen de barbecuekriebels spontaan weer naar boven. Daarom is Bavaria een actie begonnen waarbij jij kans maakt om een koeltafel te winnen, zo houd je alle drankjes tijdens de barbecue koel. Bij aankoop van één sixpack (fles of blik) Bavaria maak je kans op een Bavaria koeltafel! De actie geldt voor Bavaria Pils, 0.0% en Radler.
Bavaria Koeltafel

De koeltafel actie loopt bij supermarkten die lid zijn van de Superunie. Bekijk hier welke supermarkten lid zijn

Hoe werkt het?

Met verschillende leden is afzonderlijk een actieweek en werkwijze afgestemd. Op deze pagina zie je bij welke supermarkt de actie op dit moment loopt. De supermarkten gaan op drie verschillende manieren te werk:

Lees ook

1. De koeltafel staat op de winkelvloer en de consumenten die een Bavaria sixpack aanschaffen kunnen meedoen door de kassabon in de inlever-box te doen. Per winkel wordt er één koeltafel weggegeven, de winnaar kan de koeltafel in de winkel ophalen.

2. De koeltafel staat op de winkelvloer en de consumenten kunnen zich online inschrijven voor de actie. Per winkel wordt er één koeltafel weggegeven, de winnaar kan de koeltafel in de winkel ophalen.

3. De actie wordt alleen via promotiemateriaal in de winkel gecommuniceerd, er staat dus géén koeltafel op de winkelvloer. De consumenten kunnen online inschrijven voor de actie en de winnaars krijgen de koeltafel thuisgestuurd.

Zomerse Bavaria koeltafel