Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Win een kratje bier met de WK 2010 poule van effesport

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Win een kratje bier met de WK 2010 poule van effesport

27 mei 2010 om 23:01
Doe mee met de leuke en makkelijke WK poule van effesport.nl en win een kratje bier!
Win een kratje bier met de WK 2010 poule van effesport

GoedkoopBier.nl is trouwe sponsor van effesport.nl, een website waar meerdere sportspellen op staan. Traditioneel organiseerde effesport alleen maar spelletjes met betrekking tot schaatsen en wielrennen, maar voor het WK 2010 in Zuid Afrika is een uitzondering gemaakt met Strafschop.

De winnaar van het spel wint een goedkoop ( ) kratje bier en deze prijs is natuurlijk door de enige echte bier website beschikbaar gesteld!

strafshop

Lees ook

Anders dan bij andere voetbalpools gaat het hier niet direct om het voorspellen van de winnaars van de voorrondes, de kwart, halve, troost- en normale finale. Bij effesport .nl moet je een team samenstellen van maximaal 10 landen die deelnemen aan het Wereldkampioenschap voetbal. De geselecteerde landen mogen tezamen niet meer kosten dan 550,000 Zuid-Afrikaanse Rand.

Je kunt dus kiezen voor bijvoorbeeld een team van slechts 4 landen, waarvan je denkt dat ze allemaal in de halve finales komen, maar dat levert niet per sé de meeste punten op. Ook kan je kiezen voor een team met vooral sub-toppers, in de hoop dat die boven hun kunnen presteren.

Strapschop is dus een ander spel dan alle andere poules. Mensen die niet zo veel van voetbal weten kunnen nu ook meespelen, omdat het allemaal erg eenvoudig is. En natuurlijk kun je ook een eigen subleage aanmaken!

Schijf je nu in voor dit originele spel en wie weet win jij het kratje bier! Deelname is volledig gratis!

Cookie instellingen