Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Win een Warsteiner fiets bij aankoop van Warsteiner Radler

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Win een Warsteiner fiets bij aankoop van Radler

15 augustus 2013 om 09:41

Consumenten maken bij aankoop van een sixpack Warsteiner Radler in de supermarkt of flesjes Radler gekocht op het strand, kans op een Warsteiner fiets.

Warsteiner fiets
Warsteiner Radler Logo
Warsteiner Radler Logo

sixkpack houder op fiets

Warsteiner geeft tien speciale fietsen, met sixpack-houder, weg. De actie loopt van 2 augustus 2013, 00.00 uur tot en met 31 Augustus 2013, 23.59 uur.

Win een fiets in de supermarkt

Deelname geschiedt door gedurende de actieperiode een speciaal voor de actie gemaakte app te downloaden via de appstore en Android store het label van een flesje of een six pack verpakking Warsteiner Radler Zitrone met deze app te scannen, als gevolg waarvan een digitale kraskaart met 6 Warsteiner logo’s zichtbaar wordt. Door 6 van de logo’s ‘weg te krassen’ wordt zichtbaar of een prijs gewonnen is. Drie dezelfde is prijs!

Warsteiner fiets

Lees ook

Prijzen

Hoofdprijzen:
Tienmaal een custom made Roetzx Warsteiner fiets voorzien van een Warsteiner Radler Zitrone sixpack houder ter waarde van € 675,- per stuk.

Troostprijzen:
30 Warsteiner Caps ter waarde van € 9,90 per stuk
300 Warsteiner Bottle Cooler ter waarde van € 3,90 per stuk
400 Warsteiner Openers ter waarde van € 7,95 per stuk
1740 Warsteiner Sleutelhangers ter waarde van € 2,90 per stuk

Doe mee

In supermarkten waar het actieteam opduikt maken consumenten kans op een fiets als ze een sixpack Radler kopen. Deze week verschijnt het actieteam op vrijdag bij Albert Heijn in Wierden en op zaterdag bij Jumbo in Beilen.

Het bier kan ook op het strand geproefd worden bij promotieteams in Katwijk, Noordwijk, Zandvoort en Egmond. Een kortingscoupon geeft 50 procent korting op een flesje Warsteiner Radler op het strand.

De fiets met sixpackhouder, samengesteld door Roetz-Bikes en Kazmok is gemaakt van hergebruikte en duurzame materialen. Zo is de sixpackhouder (Kazmok) gemaakt van gebruikte transportbanden en speciaal op maat voor Warsteiner Radler flesjes. Op het strand geeft Warsteiner ook troostprijzen weg: caps, bottlecovers en openers.

Lees hier meer over Warsteiner Radler.

Cookie instellingen