Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Win kaarten voor uitverkocht Vrienden Van Amstel LIVE!

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Win kaarten voor uitverkocht Vrienden Van Amstel LIVE!

06 januari 2015 om 09:07

Bij aankoop van een krat of 6-pack Amstel bier bij de JUMBO of C1000 maak je ieder uur kans op drie kaarten voor het volledig uitverkochte Vrienden van Amstel LIVE! 2015.

Win kaarten voor De Vrienden Van Amstel LIVE!

De Vrienden van Amstel LIVE! 2015

Het jaarlijks terugkomende spektakel De Vrienden van Amstel LIVE! zal op 22 januari 2015 voor de zeventiende keer afgetrapt worden in Ahoy Rotterdam. De shows, onder leiding van Xander de Buisonjé, zijn inmiddels al maanden volledig uitverkocht. Nooit eerder gebeurde dit zonder dat het evenement het programma bekend maakte. Dit geeft wel aan dat de populariteit buitengewoon immens is.

Lees ook

Geheime line-up

Op 22, 23, 24, 25, 26, 28, 29, 30 en 31 januari zullen meer dan 15 Nederlandse artiesten hun opwachting maken. Jetske Freeve, marketingmanager Amstel: “Voor het eerst in zeventien jaar houden we de gehele line up geheim, omdat we de bezoekers willen blijven verrassen. Dat 125.000 mensen een kaartje kopen zonder dat ze weten wie er op komen treden, bewijst dat De Vrienden van Amstel LIVE! garant staat voor een fantastische show en een onvergetelijke avond met je vrienden. Daar zijn wij enorm trots op!”

Win kaarten voor een uitverkocht VVAL! 2015

Er is nog één mogelijkheid om een avond van het uitverkochte VVAL 2015 bij te wonen. De hele maand januari maak je ieder uur kans op kaarten voor jou en 2 vrienden en kun je meedingen voor de unieke hoofdprijs. Deze actie loopt van woensdag 31 december tot en met dinsdag 21 januari 2015.

Bij de supermarktketens JUMBO en C1000 krijg je bij aankoop van een krat of sixpack Amstel een unieke code die je op de website van Amstel kunt invullen. Er wordt meteen duidelijk of je er wel of niet hebt gewonnen. Je dingt ook mee voor de unieke hoofdprijs: een avond samen met 2 vrienden waarbij je thuis wordt opgehaald, een unieke rondleiding en meet & greet krijgt waarna je vervolgens de show bijwoont.

Cookie instellingen