Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Winnaars mooiste bar bekend

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Winnaars 'Mooiste bar 2015' bekend

23 september 2015 om 15:00

Eind augustus maakten we melding van de kanshebbers op de Mooiste (Klassieke) Bar van Nederland 2015.

De winnaars zijn bekend.

Blue Collar Hotel bar winnaar mooiste bar 2015

Blue Collar Hotel, Werelds aan het Strand en Hertog Jan Proeverij zijn de grote winnaars van de verkiezing Mooiste (Klassieke) Bar van Nederland 2015. Er werden ruim 18.000 stemmen uitgebracht en zes juryleden doorkruisten het land.

Blue Collar Hotel Eindhoven

De bar van het Blue Collar Hotel in Eindhoven sleepte de juryprijs in de wacht en mag zich een heel jaar lang de mooiste bar van Nederland noemen. 

De hotelbar is gemaakt van unieke materialen zoals hout en zink, en heeft mooie, handbeschilderde biertanks met led-tapzuilen die van boven naar beneden lopen. Ook wordt gebruikgemaakt van kunstenaars en zorgvuldig uitgekozen (reclame-)items. Dat in combinatie met het hotelconcept en de historie van de locatie, maakt hem stoer, uitdagend en 100 procent afgestemd op het type horecabedrijf. 

Blue Collar Hotelbar Eindhoven

Het industriële concept is gelukt zonder koud of kil aan te doen. Je blijft hier wel even kijken, vindt de jury. Een prachtige eyecatcher met respect voor het verleden en afgestemd op de toekomst.De bar is verder goed gepositioneerd en functioneel, zowel tijdens lunch als ‘s avonds.

Lees ook

Ook tijdens grote drukte wordt hij goed schoon gehouden en is de routing erg praktisch. Ruimschootse kwaliteit van de verlichting, ook. De bar zorgt voor mooie, soepele interactie tussen de diverse soorten gasten van het hotel. De backbar ten slotte is van studentikoze eenvoud: met goede oplossingen en functioneel. Eindoordeel? Uitstekend!

Mooiste (klassieke) bar volgens het publiek

Werelds aan het Strand werd verkozen als mooiste bar van Nederland door het publiek, met 1500 stemmen meer dan de nummer twee.

Werelds aan het Strand bar

De mooiste klassieke bar van Nederland staat in Arcen. De Hertog Jan Proeverij versloeg de andere kanshebbers met dik 400 stemmen meer dan de nummer twee.

Hertog Jan Proeverij Bar

Bron: Entree Magazine

Cookie instellingen