Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Zo, nu eerst een Festival

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Zo, nu eerst een Festival

01 augustus 2012 om 15:30

Bavaria komt met een eigen festival op het brouwerij terrein: Het zo. Festival.

Bavaria logo
Bavaria header

Dit jaar is op 22 september het brouwerijterrein van Bavaria aan de Slater in Lieshout het podium voor het bierfestival. Met een doelgroep tussen de 18 en 35 jaar en een kleine capaciteit (3500 bezoekers), wil brouwerij Bavaria er een exclusief feestje van maken. Bavaria-directeur, Peer Swinkels zei er het volgende over de capaciteit: "We houden het exclusief. Niet in de zin van hoog in de boom, maar met een gelimiteerd aantal bezoekers".

Acts

Bavaria hoopt de bezoekers te verblijden met zo'n 40 acts, waarvan er tien tot vijftien op het hoofdpodium gaan optreden. Enkele 'grote' namen die zeker op het festival zullen staan zijn: Don Diablo, de dj's Coen en Sander, The Flexican & MC Sef en Chef' Special. BNN presentator: Dennis Weening verzorgt de presentatie op het hoofdpodium.

Lees ook

Bavaria festival

 

Meer info

Om geheel in stijl het festival te bezoeken bestaat de dresscode uit True Blue (dé Bavaria kleur) en Hemels Goud, dus scoor alvast je perfecte outfit. Kaarten voor het festival kosten € 27,50. De tickets zijn op de site van het festival te bestellen. Kijk op http://www.bavaria.com/zofestival/voor meer informatie.