Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Zuster Agatha wint zilver bij Dutch Beer Challenge

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Zuster Agatha wint een zilveren medaille bij de Dutch Beer Challenge

07 april 2020 om 10:17

Zilveren medaille voor Zuster Agatha bij de Dutch Beer Challenge 2020. In de categorie 'Donker: Gerstewijn' won Zuster Agatha van de Muifelbrouwerij uit Oss zilver.

Donker:Gerstewijn \\ Muifel Brouwerij \\ Zuster Agatha
Zuster Agatha
Zuster Agatha

Zilver voor de Muifelbrouwerij

Op de zesde Dutch Beer Challenge – de prestigieuze en enige Nederlandse wedstrijd voor professionele Nederlandse bierbrouwerijen – is het bier Zuster Agatha van de Muifelbrouwerij uit Oss in de prijzen gevallen. In de categorie Donker/Gerstewijn won de Zuster Agatha een zilveren medaille. Zuster Agatha  

Lees ook

Muifelbrouwer Martin Ostendorf is super trots: “Zuster Agatha is al sinds 2006 de parel van de Muifelbrouwerij. In 2015 werd het bier al uitgeroepen tot lekkerste bier van Brabant, nu zijn wij natuurlijk super trots dat we wederom een mooie prijs in ontvangst mogen nemen.”

Dutch Beer Awards 2020 

Op woensdag 11 maart 2020 vond in Rotterdam de zesde editie van de ‘Dutch Beer Challenge’ plaats. 91 Nederlandse brouwerijen hebben gezamenlijk 400 bieren ingestuurd om deel te nemen aan deze Nederlandse bierwedstrijd. Vanwege de corona-crisis vond de prijsuitreiking dit jaar plaats via een livestream op 2 april 2020. Aan de 46 winnende brouwerijen worden later dit jaar in totaal 25 gouden, 26 zilveren en 30 bronzen medailles uitgereikt, bij elkaar dit jaar dus 81 winnende bieren.

De Mitra Award ‘Het Beste Bier van Nederland 2020’ zal op 14 mei 2020 bekend gemaakt worden, eveneens tijdens een livestream op internet.

Cookie instellingen