Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Anti-katerpleister

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Anti-katerpleister

01 november 2012 om 16:38 door Tanya

Nooit meer een kater met deze anti-katerpleister, dus drinken zonder nare bijwerkingen door een simpel plakkertje!

Anti-katerpleister

Plastisch chirurg Leonard Grossman heeft misschien wel de beste uitvinding ooit gedaan: de anti-katerpleister! De pleister, officieel de Bytox Hangover Prevention Patch genoemd, is vergelijkbaar met een nicotinepleister.

Het gebruik is heel simpel: ongeveer drie kwartier voordat je alcohol gaat drinken plak je deze wonderpleister op je lichaam en acht uur na je laatste glas bier of andere alcoholische versnapering trek je het er weer (in één ruk) af.

Volgens dr. Grossman, zorgt de pleister ervoor dat de balans in je lichaam niet verstoort raakt door de grote hoeveelheid alcohol.

Als je erover nadenkt om dit fantastische middeltje te kopen, laat ons dan ook even weten of dit de uitvinding van de eeuw is! De pleisters kosten € 16,- per pakketje (setje van vijf).

Let op! De pleister zorgt er niet voor dat je niet dronken wordt en jezelf flink voor schut zet!

Update: Helaas is deze anti-katerpleister niet meer te koop. De verkopers zouden een licentie nodig hebben om het product te blijven verkopen. Omdat zij geen farmaceutisch bedrijf zijn hebben zij besloten te stoppen met de verkoop van dit product. 

Lees op onze site nog veel meer over anti-kater tips.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties