Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bier is een ideale shampoo

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bier is een ideale shampoo

Wist je dat... Bier niet alleen lekker is voor de inwendige mens, maar ook goed is voor je looks? Zo is bier een ideale shampoo!

Bier is ideale shampoo

Bier is echt een veelzijdig product!

Mocht je vergeten zijn shampoo te kopen, geen nood: bier geeft je haar een enorme boost! Bier geeft je haar glans en maakt het stevig. Bier bestaat voornamelijk uit suiker, mout, hop en gist. Deze laatste twee ingrediënten bevatten veel proteïnen die helpen wanneer je haar beschadigd is. Suiker sluit je haarpunten waardoor je glanzend haar krijgt, gist zorgt voor de reiniging van je hoofdhuid en alcohol reinigt je haar.

Stap voor stap

    Lees ook

  • Doe een half blikje, of als je lang haar hebt één blik bier in een kom of beker. Laat dit eerst een nachtje staan zodat alle prik eruit verdwijnt.

  • Dip vervolgens je haar erin en maak het nat met je handen. Laat het niet te lang zitten want het ruikt heel sterk. Een half uur intrekken is ruim voldoende.
  • Spoel het heel goed uit en was gelijk je haar, het is natuurlijk niet de bedoeling dat je de hele dag ruikt alsof je net de kroeg uit komt rollen.

Gebruik overigens het liefst een normaal pilsje, geen witbier! Kijk hieronder even hoe het moet.