Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grolsch Premium krat aanbieding | Aanbiedingen van kratten bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grolsch Premium Pilsener krat 24x0,30 aanbiedingen

Een Grolsch Premium Pilsener krat 24x0,30 aanbieding. Vandaag zijn er 4 aanbiedingen van een krat van 24 flesjes á 0,30 liter van Grolsch Premium Pilsener.

Grolsch Premium Pilsener is een pils uit Nederland en wordt gebrouwen door Grolsch Brouwerij.

Grolsch kratten
Grolsch Premium Pilsener
Krat Grolsch 24 flesjes van 0,30 liter

Grolsch Premium Pilsener krat 24x0,30 kopen

Grolsch Premium Pilsener krat 24x0,30 is online te koop bij:

Sorteer & filter

Filters

Favorieten

Sorteer

Merk 1

Kenmerk

Verpakking 7

Winkel

Biersoort

Brouwerij

Alcoholpercentage

Filter
Winkel
Merk
Prijs
Literprijs
Kortingspercentage
 • Kratten
 • Flessen
 • Blikjes
 • Fusten
 • Bier in de aanbieding

  Elke week zijn er talloze bieraanbiedingen en kun je profiteren van mooie kortingen op pils, speciaalbier of radler. Ben je op zoek naar een bieraanbieding van een krat bier, een sixpack of een blik bier? In het overzicht vind je alle actuele acties, reclames en kortingen op bier bij supermarkten, slijterijen, groothandels en webshops.

  Je hebt de mogelijkheid om jouw favoriete bieren en/of winkels als favoriet op te slaan, zodat je nooit meer kortingen, acties, reclames of aanbiedingen van jouw favoriete bier bij een winkel in jouw buurt hoeft te missen. Tegenwoordig kun je bij veel winkels bier kopen door het online te bestellen. Het grote voordeel hiervan is dat je niet hoeft te sjouwen met kratten pils en je ook direct andere boodschappen thuisbezorgd krijgt. Als je nog statiegeld thuis hebt staan dan neemt de bezorger dit voor je mee en trekt hij dat bedrag van je bestelling af. 

  Grolsch Premium Pilsener krat 24x0,30 aanbieding

  Grolsch is een bier van lage gisting, met een alcoholpercentage van 5%. Grolsch Premium Pilsner is gebrouwen met twee soorten hop en heeft een volle smaak.

  Grolsch Premium Pilsener krat 24x0,30 aanbiedingen vind je in het overzicht. Bekijk ook alle Grolsch Premium Pilsener aanbiedingen of bezoek de pagina met alle actuele bieraanbiedingen in Nederland.