Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grolsch pijpjes krat aanbieding | 24 groene flesjes

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grolsch krat met pijpjes in de aanbieding

Kratten Grolsch (24x30cl) met korting bij Nederlandse winkels vind je in het onderstaande overzicht. Bekijk alle Grolsch Premium Pilsner krat aanbiedingen en vergelijk de prijzen van het bier. In dit krat zitten 24 flesjes Grolsch bier met een inhoud van 30cl. Bekijk ook de aanbiedingen van kratten Grolsch met beugels

Grolsch Premium Pilsner is een pils uit Nederland dat wordt gebrouwen door Grolsch Brouwerij. Vandaag zijn er 8 aanbiedingen van een krat van 24 flesjes á 0,30 liter van Grolsch Premium Pilsner.

Grolsch kratten aanbieding
Grolsch Premium Pilsener
Grolsch Premium Pilsener

Grolsch Premium Pilsner krat 24x0,30 kopen

Grolsch Premium Pilsner krat 24x0,30 is online te koop bij:

Sorteer & filter

Filters

Favorieten

Sorteer

Merk 1

Kenmerk

Verpakking 6

Winkel

Biersoort

Brouwerij

Alcoholpercentage

Filter
Winkel
Merk
Prijs
Literprijs
Kortingspercentage
 • Kratten
 • Blikjes
 • Flessen
 • Fusten
 • Aanbiedingen van kratten Grolsch

  Kratten Grolsch worden meestal bij meerdere winkels met korting aangeboden. Het krat is in Nederland in veel gevallen de voordeligste verpakkingsvorm, wat inhoudt dat de prijs per liter meestal het laagst is als je een krat bier in de aanbieding koopt. Deze Grolsch kratten hebben een inhoud van 24 flesjes die weer 30cl bier per stuk bevatten. Daarmee zit er in dit krat 7,2 liter Grolsch Premium Pilsner. 

  Ben je benieuwd of er acties, kortingen of reclames zijn van een krat Grolsch? Bekijk het overzicht en vergelijk de prijzen voor een krat bier bij verschillende Nederlandse supermarkten, slijterijen en groothandels. Drink je Grolsch pils liever uit een beugelfles? Bekijk dan alle kortingen op beugelkratten van Grolsch

  Grolsch: 'Proef Karakter' is de slogan van het biermerk uit Enschede. Het Grolsch pils is sinds 2016 in handen van een Japanse eigenaar. Het Nederlandse biermerk heeft zijn succes mede te danken aan de iconische beugelfles die in het Engels swing top bottle wordt genoemd.  

  Cookie instellingen