Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

La Trappe Quadrupel fles aanbieding | Aanbiedingen van flessen bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

La Trappe Quadrupel sixpack 6x0,30 aanbiedingen

Een La Trappe Quadrupel sixpack 6x0,30 aanbieding. Vandaag is er 1 aanbieding van een set van 6 flesjes á 0,30 liter van La Trappe Quadrupel.

La Trappe Quadrupel is een quadrupel uit Nederland en wordt gebrouwen door Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V..

La Trappe Quadrupel 6pack met flesjes van 30cl
La Trappe Quadrupel glas en flesje
La Trappe Quadrupel Logo

La Trappe Quadrupel sixpack 6x0,30 kopen

La Trappe Quadrupel sixpack 6x0,30 is online te koop bij:

Sorteer & filter

Filters

Favorieten

Sorteer

Merk 1

Kenmerk

Verpakking 1

Winkel

Biersoort

Brouwerij

Alcoholpercentage

Filter
Winkel
Merk
Prijs
Literprijs
Kortingspercentage
 • Kratten
 • Flessen
 • Blikjes
 • Fusten
 • Bier in de aanbieding

  Elke week zijn er talloze bieraanbiedingen en kun je profiteren van mooie kortingen op pils, speciaalbier of radler. Ben je op zoek naar een bieraanbieding van een krat bier, een sixpack of een blik bier? In het overzicht vind je alle actuele acties, reclames en kortingen op bier bij supermarkten, slijterijen, groothandels en webshops.

  Je hebt de mogelijkheid om jouw favoriete bieren en/of winkels als favoriet op te slaan, zodat je nooit meer kortingen, acties, reclames of aanbiedingen van jouw favoriete bier bij een winkel in jouw buurt hoeft te missen. Tegenwoordig kun je bij veel winkels bier kopen door het online te bestellen. Het grote voordeel hiervan is dat je niet hoeft te sjouwen met kratten pils en je ook direct andere boodschappen thuisbezorgd krijgt. Als je nog statiegeld thuis hebt staan dan neemt de bezorger dit voor je mee en trekt hij dat bedrag van je bestelling af. 

  La Trappe Quadrupel sixpack 6x0,30 aanbieding

  La Trappe Quadrupel is een bier van hoge gisting, met een alcoholpercentage van 10%. Voor dit Trappistenbier van Brouwerij de Koningshoeven moet je goed gaan zitten.

  La Trappe Quadrupel sixpack 6x0,30 aanbiedingen vind je in het overzicht. Bekijk ook alle La Trappe Quadrupel aanbiedingen of bezoek de pagina met alle actuele bieraanbiedingen in Nederland.