Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Speciaalbier festival | Bierfestival Grave

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Speciaalbier Festival Grave

Speciaalbierfestival Grave meer dan 20 brouwerijen en 150 bieren uit binnen- en buitenland. Het grootste bierfestival van het land van Cuijk en omstreken.

speciaalbier festival Grave

De Maaspoort organiseert voor de derde keer het Speciaal Bier Festival in het land van Maas en Waal en Cuijk. George en Hilde van Kuppeveld,  de gastheer en gastvrouw, zorgen altijd  voor een gezellig en hartelijk welkom. Zij bieden, voor de derde keer, een mooie gelegenheid om van een biertje te genieten met een prachtig uitzicht op de Maas.

Meer dan 150 verschillende speciaalbieren

Meer dan 20 verschillende brouwerijen uit deze streek en andere delen van het  land en België zijn door George en Hilde uitgenodigd en presenteren samen meer dan 150 verschillende speciaalbieren.

Moutig, donker en zoet, bitter, licht, vol van aroma, blond, dubbel, bock, tripel en nog veel meer. De brouwerijen laten de gasten proeven en beleven en zij vertellen over de samenstelling en oorsprong van hun bieren. 

Naast een overvloed aan bier is er ook muziek:

Move uit Arhem, zij spelen feestmuziek van hoge kwaliteit.

Speciaalbierfestival Grave

Gratis

De toegang tot het Speciaal Bier Festival is GRATIS. Bij binnenkomst is er de mogelijkheid om een uniek ontworpen speciaalbierglas te kopen voor 11,50 euro . Naast het bierglas krijgt men de plattegrond en 3 muntjes, waarmee de verschillende bieren betaald kunnen worden.

De prijs van een consumptiemunt bedraagt €2,50

Openingstijd 13.00 uur tot 19.00 uur

Voor meer info: www.speciaalbierfestival-grave.nl

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen