Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Gouden Loper Festival | Bierfestival in Eindhoven

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Gouden Loper Bierfestival 2023

Het Gouden Loper Festival is een speciaalbier evenement, waarbij verschillende brouwerijen en foodtrucks worden uitgenodigd. Tijdens dit evenement wordt voor een redelijke prijs bier aangeboden uit de eigen collectie van de brouwerijen.

Gouden Loper Festival 2023
Rabauw bier logo
Rabauw blikken bier

Het gouden loper bierfestival

Op donderdag 2 juni 2023 is het zover: het jaarlijkse Gouden Loper Bierfestival in Eindhoven gaat van start. Het festival zal plaatsvinden op het prachtige Flux veld in Eindhoven. Daarnaast is het festival een uitstekende plek om te socializen met andere bierliefhebbers en om te genieten van het bier en lekker eten.

Het Gouden Loper Festival is de perfecte gelegendheid om plezier te hebben met vrienden en om nieuwe mensen te ontmoeten, terwijl je de kans krijgt om speciaalbieren te proeven waar je nog nooit van hebt gehoord. Tijdens het Gouden Loper Festival worden brouwerijen uitgenodigd om een selectie van hun eigen speciaalbieren te schenken met voor ieder wat wils. Het festival biedt een geweldige gelegenheid om te proeven van de beste bieren.

Tickets

Tickets voor het Gouden Loper Bierfestival zijn nu beschikbaar op de website. Het belooft een geweldige dag te worden voor alle bierliefhebbers. Of je nu een doorgewinterde bierkenner bent of gewoon op zoek bent naar een leuke dag uit met vrienden en familie, dit festival is zeker de moeite waard om te bezoeken! Zorg ervoor dat je 2 juni 2023 in je agenda noteert en naar het Gouden Loper Bierfestival in Eindhoven niet mist!

Voor meer informatie en tickets bezoek www.goudenloperfestival.nl.

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen