Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierproeverij op de boot | Boottocht in Veghel

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierproeverij op de boot 2023

Laat je verrassen tijdens een bierproeverij op een boot. Een bierproeverij met bijpassende happen. Kom meer te weten over de omgeving Veghel dankzij schipper Martijn terwijl biersommelier Job je meer vertelt over de speciaalbieren.

Bierproeverij op de boot 2023
Logo-HelloBier
Bierproeverij op de boot Hellobier

Speciaalbierproeverij aan boord

De boottocht is een unieke ervaring waarbij je kunt genieten van heerlijke bieren en hapjes terwijl je door de wateren van Veghel vaart. Tijdens de tocht zie je Veghel vanaf een andere kant en ervaar je de rustgevende sfeer van het water. De boot is volledig afgedicht en verwarmd, dus ook bij minder warm weer is het prima op de boot. Daarnaast is de boot aan alle kanten dicht, dus je hoeft niet bang te zijn voor wind of regen.

De boottocht met bierproeverij is een ideale activiteit voor een avondje uit met vrienden, collega's of familie. Bekijk de beschikbare data en reserveer snel jouw plek op de boot voor een onvergetelijke bierproeverij op het water!

De boottocht met bierproeverij van Waterproeverij Noordkade kost €29,95 per persoon. Dit is inclusief de bierproeverij van 4 verschillende speciaalbieren en diverse hapjes. Bovendien word je tijdens de boottocht voorzien van extra informatie over de bieren door biersommelier Job.

Voor meer informatie en tickets bezoek www.hellobier.nl/

(Openings)tijden

Donderdag 11 mei van 19:30 tot 21:30 uur
Donderdag 08 juni van 19:30 tot 21:30 uur
Donderdag 06 juli van 19:30 tot 21:30 uur
Donderdag 21 september van 19:30 tot 21:30 uur

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen