Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Maastricht City BeerTour 2021 | Bier evenement Limburg

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Maastricht City BeerTour 2021

Tijdens de Maastricht City Beer Tour kun je o.a. genieten van Tap Take-overs in biercafés, bier & spijs proeverijen, bier-masterclasses, rondleidingen bij bierbrouwerijen en nog veel meer.

Maastricht bier tour in september
City Beer Tour Maastricht 2021 logo

Op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 september organiseert biervereniging PINT Regio Limburg een geheel nieuw bierevenement in de binnenstad van Maastricht: de 24uurs van Maastricht 2021 City Beertour.

Verschillende bieractiviteiten

City Beer Tour Maastricht 2021 logo De City Beertour omvat Side-events op diverse locaties in de binnenstad van Maastricht en zal ieder jaar terugkeren medio september. Bij Side-events kan er gedacht worden aan Tap Take-overs in biercafé’s, bier & spijs proeverijen, bier-masterclasses, rondleidingen bij bierbrouwerijen en nog veel meer. We kijken er naar uit jullie dan eindelijk weer te zien!

Strippenkaart

Voor 24 euro worden strippenkaarten verkocht waarmee bij iedere aangesloten locatie een mooie korting of gadget is te krijgen bij deelname aan de betreffende bieractiviteit. De aangesloten locaties zijn mét maar ook zonder strippenkaart op eigen gelegenheid en naar eigen tijdplanning te bezoeken. Onder de bezoekers van de City Beertour met een aangekochte strippenkaart worden startpakketten voor het bierfestival: de 24uurs van Maastricht 2022 verloot. De informatie met alle aangesloten locaties, de bijbehorende bieractiviteiten, de kosten met en zonder strippenkaart, de verloting van de startpakketten etc. zijn te vinden op de website van Pint Limburg.

De strippenkaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop en aan de dagkassa bij D’n Hiemel op 10, 11 en 12 september. Na aanschaf van een strippenkaart in de voorverkoop ontvang je een E-ticket. Tijdens de City Beertour haal je met het E-ticket de strippenkaart op bij D’n Hiemel. D’n Hiemel is natuurlijk bekend van ons bierfestival en direct gevestigd naast de oude stadspoort de Helpoort!

Driedaags bierevenement

Geniet drie dagen lang van diverse leuke Side-events in de binnenstad van Maastricht. De deelnemende locaties zijn o.a. diverse aangesloten horeca en brouwerijen en zijn allen gelegen in het City Centre van Maastricht. Vanaf NS Station Maastricht zijn de deelnemende locaties binnen maximaal 20 minuten lopend te bereiken.

De tijden van verschillende activiteiten verschillen per locatie. Via de website van Pint Limburg kun je de verschillende side-events vinden. 

Maastricht by night met aankondiging Bier Tour 2021

(Openings)tijden

Vrijdag 10 september van 10:00 tot 00:00 uur
Zaterdag 11 september van 10:00 tot 00:00 uur
Zondag 12 september van 10:00 tot 00:00 uur

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl