Bierfestival voor het Goede Doel

Bierfestival voor het Goede Doel

VanZaterdag 14 september 2019
TotZondag 15 september 2019
EntreeGratis
HoofdcategorieBierfestival
Subcategorie feest, bierfestival
Bij dit bierfestival voor het goede doel gaat het om een gemoedelijke sfeer in de bosrijke omgeving van Rijen, waarbij de opbrengst naar een goed doel gaat!


In een bosrijke omgeving kan je tijdens dit bierfestival genieten van een ontspannen sfeer en meer dan 50 soorten bier. Naast gezellige live muziek en diverse activiteiten - ook voor kinderen, met o.a. speeltuin en spelletjes - is er voldoende te eten en van alles te beleven.

Bij dit niet-commerciële bierfestival gaat de gehele opbrengst naar een goed doel. Dit jaar gaat de donatie naar Scouting voor gehandicapten "De Stormvogels" in Dongen.

(Openings)tijden

Zaterdag14:00 - 00:00 uur
Zondag14:00 - 21:00 uur

Locatie

Bierfestival voor het Goede Doel vindt plaats op het terrein van Recreatiepark de Mastendol. Als bezoeker van het Bierfestival kan je zonder te melden het terrein betreden.

Fiets

Kom je op de fiets, dan kan je jouw fiets op de aangegeven fietsenstalling op het terrein plaatsen. Er is toezicht, maar geen expliciet bewaakte fietsenstalling.

Auto - PARKEREN IS GRATIS

Kom je met de auto, dan kan je deze links voor de ingang parkeren op de aangegeven parkeerplaats. Indien deze vol is is er de mogelijkheid bij het sportpark tegenover de ingang van het recreatiepark. Vanaf daar is het ca. 5 minuten lopen naar het Bierfestival.

Openbaar vervoer

Er is beperkt tot geen busvervoer naar het Bierfestival. Met de trein kan je uitstappen op station Gilze-Rijen. Van af hier is het 18 minuten lopen. De mogelijkheid van pendelbussen van en naar het station wordt onderzocht.

Naam: Recreatiepark d'n Mastendol
Adres:Oosterhoutseweg 7
Postcode:5121 RE
Plaats: Rijen
Website:www.bierfestivalvoorhetgoededoel.nl

Meer evenementen

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.