Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

BierSpijs Wandeling | Speciaalbier | Haarlem

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

BierSpijs Wandeling Haarlem

De BierSpijs Wandeling vindt plaats in Haarlem! Als je een bierliefhebber bent mag je deze niet missen! Wandel op 16 juni mee en ontdek 6 verschillende restaurants.

Vrouwen met Jopen Bier
BierSpijs Wandeling Haarlem
Brouwerij het Uiltje

De BierSpijs Wandeling vind weer plaats in Haarlem! Als je een echte bierliefhebber bent mag je deze niet missen!

Wandel op 16 juni door dez stad en ontdek 6 verschillende restaurants die jou allemaal een heerlijke bier-spijs combinatie serveren! 

Wie doen er mee?

Jopenkerk Haarlem
Heeft Jopen nog een intro nodig? In deze prachtig verbouwde kerk kun je onder het genot van wereldberoemde & prijswinnende biertjes zelf het brouwproces bekijken.

Uiltje Bar - Haarlem
Haarlems trots! Uiltje Brewing Company maakt het helemaal gezellig in hun eigen kaas en bierbar. Regelmatig maken ze hier nieuwe biertjes met een originele naam!

Coster 52
In dit gastvrije cafe/restaurant kun je niet alleen terecht voor een heerlijk gerecht met een lekker biertje, maar ook voor de geschiedenis van Haarlem!

Lokaal - Dutch Beer Bar
De naam zegt het al: je vindt hier vooral bier uit de Nederlandse brouwerijen! Met wel 100 bieren op de fles en 9 op de tap, zit er voor iedereen wel wat bij!

Het Pakhuis
Kwalitatief goed eten voor een eerlijke prijs, dat is waar dit gezellige restaurant voor staat. Kom hier langs voor een goed glas wijn of een speciaalbiertje!

Bierlokaal de Uiver
Wordt hier elke keer verrast door verschillende speciaalbieren met hun eigen unieke smaken. En als je niet kunt kiezen staat het vaste team voor je klaar om het beste bier voor jou te kiezen.

Info

Prijs: 60,-
Kun je niet op 16 juni? Check onze andere events op de site: https://www.wijnspijs.nl/culinaire-wandeling/

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen