Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Speciaalbier Tour Heemskerk

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Speciaalbier Tour Heemskerk

Speciaalbier Tour Heemskerk is een tocht waarbij je verschillende toffe bierspots ontdekt in Heemskerk en waarbij je natuurlijk veel lekkers gaat proeven.

Mannen en dames proosten met speciaalbier
Wijn Spijs logo
Verschillende soorten bier

Speciaalbier en meer

Speciaalbier Tour komt naar Heemskerk. Ontdek alle toffe bierspots van de stad. De langste en leukste kroegentocht die je ooit gedaan hebt. Je bezoekt alle toffe bierlokalen, brouwhuizen en proeflokalen die Heemskerk rijk is.

Hoe werkt dat? Uit de koker van evenementenbureau WijnSpijs komt de leukste biercrawl van het jaar! Ontdek de lekkerste speciaalbieren in de leukste cafés van Heemskerk.Het ticket in de WijnSpijs app geeft je recht op exclusieve korting voor bijzondere speciaalbieren en heerlijke snacks.

In elke kroeg/bar/brouwer/proeflokaal betaal je maar €5 (!) per persoon. Hoeveel lokale brouwers, bierzaken en speciaalbiercafés je bezoekt, dat is aan jou! Je ticket is geldig op zondag van 13:00 tot 20:00 uur.

Speciaalbier Tour Heemskerk in het kort

Met je ticket in de app ben je op 16 april van 13:00 tot 20:00 uur welkom bij de tofste speciaalbiercafés en lokale brouwerijtjes van Heemskerk waar je speciaalbier EN snacks koopt voor slechts 5 euro (!). Je bepaalt dus zelf wanneer, in welke volgorde en hoeveel zaken je bezoekt! Op deze mooie zondagmiddag kan je in Heemskerk genieten van de lekkerste speciaalbieren met bijpassende bites. Vraag je vrienden of neem je geliefde mee, want samen is deze Speciaalbier Tour het allerleukst!

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen