Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Kom-maar-op-de-fiets-Paasbrunch | Stadsbrouwerij

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Kom-maar-op-de-fiets-Paasbrunch

Gezellige Kom-maar-op-de-fiets-Paasbrunch bij Stadsbrouwerij de Borghman! Op tafel een uitgebreide brunch waarbij de Borghman bieren worden geschonken.

Kom-maar-op-de-fiets-Paasbrunch

Na het succes van de lancering van het Starckeborgh bier in 2018 met bijbehorende ´Kom-maar-op-de-fiets-Paasbrunch´ organiseert Stadsbrouwerij de Borghman in Bredevoort ook dit jaar op 22 april van 13.00 uur tot 15.00 uur een ´Kom-maar-op-de-fiets-Paasbrunch´. Op tafel een heerlijke uitgebreide brunch waarbij de Borghman bieren worden geschonken (uiteraard is alcoholvrij ook mogelijk). Tevens wordt ook de nieuwe etikettenlijn gegepresenteerd. De vertrouwde bieren in een nieuw jasje. Het winterbier is al ge-etiketteerd met een nieuw etiket, de rest van de bieren krijgen vanaf april een nieuw jasje.

De ´Kom-maar-op-de-fiets-Paasbrunch´ is alleen op reservering via de borghman@gmail.com of telefonisch via 0543-450089 en de kosten bedragen €25,00 per persoon incl. drie Borghman bieren.

De volgende Borghman bieren zijn tijdens de paasbrunch te drinken: Borghman Rondje, Borghman Blond, Borghman Royaal Blond, Borghman A.P.A., Borghman Dubbel, Borghman Kindel .

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties