Kom-maar-op-de-fiets-Paasbrunch

Kom-maar-op-de-fiets-Paasbrunch

DatumMaandag 22 april 2019
13:00 - 15:00 uur
Entree€25,-
HoofdcategorieOverig
Subcategorie proeverij, activiteit, spijs
Gezellige Kom-maar-op-de-fiets-Paasbrunch bij Stadsbrouwerij de Borghman! Op tafel een uitgebreide brunch waarbij de Borghman bieren worden geschonken.


Na het succes van de lancering van het Starckeborgh bier in 2018 met bijbehorende ´Kom-maar-op-de-fiets-Paasbrunch´ organiseert Stadsbrouwerij de Borghman in Bredevoort ook dit jaar op 22 april van 13.00 uur tot 15.00 uur een ´Kom-maar-op-de-fiets-Paasbrunch´. Op tafel een heerlijke uitgebreide brunch waarbij de Borghman bieren worden geschonken (uiteraard is alcoholvrij ook mogelijk). Tevens wordt ook de nieuwe etikettenlijn gegepresenteerd. De vertrouwde bieren in een nieuw jasje. Het winterbier is al ge-etiketteerd met een nieuw etiket, de rest van de bieren krijgen vanaf april een nieuw jasje.

De ´Kom-maar-op-de-fiets-Paasbrunch´ is alleen op reservering via de borghman@gmail.com of telefonisch via 0543-450089 en de kosten bedragen €25,00 per persoon incl. drie Borghman bieren.

De volgende Borghman bieren zijn tijdens de paasbrunch te drinken: Borghman Rondje, Borghman Blond, Borghman Royaal Blond, Borghman A.P.A., Borghman Dubbel, Borghman Kindel .

Te drinken bieren & aanwezige brouwerijen

Stadsbrouwerij De Borghman uit Bredevoort

Locatie

Naam: Stadsbrouwerij de Borghman
Adres:´t Zand 25
Postcode:7126BG
Plaats: Bredevoort
Website:www.borghman.nl
Email:deborghman@gmail.com
Telefoon:0543450089

Meer evenementen

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.