Module 2 van de cursus "Bierbrouwen voor Gevorderden" wordt op 24 oktober gegeven. Onderwerpen: Gist, fermentatie, microbiologie, bierkwaliteit en analyses.
Module 2 van de cursus "Bierbrouwen voor Gevorderden" wordt op 24 oktober gegeven. Onderwerpen: gist, fermentatie, microbiologie, hygiëne, bierkwaliteit en analyses
Om de controle over het bierbrouwproces wat betreft de voorspelbaarheid van de smaak en kwaliteit van het bier te vergroten, wordt de Cursus "Bierbrouwen voor gevorderden" georganiseerd. De cursus wordt gegeven in 2 aparte modules op 10 en 24 oktober 2018 en de deelnemer kan zich inschrijven op de module die het meest op hem van toepassing is. Doel is om kennis en controle te krijgen over uitgangsmaterialen en gist, het brouw- en het fermentatieproces, de kwaliteit van het bier en het onderkennen van mogelijke valkuilen. De kosten van een module bedragen € 395 p.p.
Module 2 (24 oktober)
"¢ Gist, typen gist en gistfysiologie
"¢ Gist management en fermentatie
"¢ Bierkwaliteit en bieranalyses
"¢ Microbiële infecties en verontreinigingen, hygiëne
"¢ Veel voorkomende problemen en oplossingen.
Wanneer u geïnteresseerd bent sturen wij graag nadere informatie toe. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Lex de Boer via l.deboer@agrocontrol.nl. Wij zien uw reactie graag tegemoet.
Met vriendelijke groet,
Dr. L. (Lex) de Boer
Categorie
Begindatum
24-10-2018
Van
08:30 tot 17:30
Entree
€395,-
Naam locatie
Groen Agro Control
Adres
distributieweg 1
Postcode
2645 EG Delfgauw
Plaats
Provincie
Telefoon
015-2572511
Website