Bierdegustatie - Kaas en Bier

Bierdegustatie - Kaas en Bier

DatumDinsdag 26 maart 2019
19:30 - 22:00 uur
Entree€25,-
HoofdcategorieProeverij
De Zevende Hemel organiseert een bierdegustatie in Beernem. Kom ook op 26 maart naar de bierproeverij en ervaar hoe bier en kaas samen worden gecombineerd!


Dinsdag 26 maart om 19u30 staat het thema Kaas en bier centraal tijdens onze degustatieavond in ‘De Zevende Hemel’ in Beernem.

Vele Vlamingen eten al eens graag een blokje kaas bij een biertje en wist u dat bier veel beter past bij kaas dan wijn. Tijdens deze degustatie wordt uitgelegd welke bieren je kan combineren met welke kazen en komen enkele interessante kaasweetjes aan bod. Ideaal voor als u nog eens een kaasavond wilt organiseren. Samen proeven we van de kazen met de gepaste bieren, een echte foodpairing dus.

Onze huiszytholoog

Kathleen en expert in foodpairing van Kate’s Bier Advies zorgt voor de samenstelling van onze bierdegustatieavonden. Er zijn zo veel verschillende smaken en stijlen in bier, elk met hun eigen verhaal en geschiedenis. Als gediplomeerd Zytholoog neemt ze u graag mee in de bierwereld om smaken, geuren en kleuren te ontdekken van onze Vlaamse bieren.

Na een een loopbaan van 26 jaar in een groot elektronica consumenten bedrijf als software ingenieur heeft ze een volledige ommezwaai gegeven aan haar carrière en haar (bier)hart gevolgd. Ze is altijd al in bier geïnteresseerd geweest, zowel in het proeven als in de geschiedenis van het bier als in het brouwproces van de verschillende bierstijlen. Ze heeft bier altijd geprefereerd boven wijn. Velen kennen waarschijnlijk het gevoel hoe goed een beter biertje smaakt na de obligate wijn bij een diner op een feest. De fijne sprankel en bitterheid op de tong zijn een feest op zich.

Locatie

De Zevende Hemel, Stationsplein 5, 8730 Beernem. We zitten in een gezellig zaaltje op het eerste verdiep MAAR enkel bereikbaar via een trap.

Naam: De Zevende Hemel
Adres:Stationsplein 5
Postcode:8730
Plaats: Beernem, in België
Website:shop.vlaamsebrouwers.be/product/kaas-en-bier-26-maart/
Email:info@vlaamsebrouwers.be
Telefoon:+32 (0)51814 414

Meer evenementen

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.