Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

7e Heilooër Bier- en Kaasproeverij | Proeverij in Heiloo

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

7e Heilooër Bier- en Kaasproeverij

Proeverij waarbij mooie combinaties van bier en kaas aan je worden voorgeschoteld. Dat mag je verwachten tijdens de 7e Heilooër Bier- en kaasproeverij.

Bierproeverij in de Cultuurkoepel Heiloo
De Bierverbinding logo
Flyer BKP 2023

Bier & Kaas

Een culinaire smaakbeleving met kazen en bijpassende bieren! Als er in de gastronomie iets goed samengaat is het wel bier en kaas. Door de veelzijdigheid van beide producten kunnen de smaken nauwkeurig op elkaar afgestemd worden. Daarbij passen de koolzuur en alcohol van bier goed bij het vettige en zoutige van kaas. Derhalve is het niet verwonderlijk dat de Heilooër Bier- & kaasproeverij elke editie een succes is waar veel liefhebbers op afkomen!

Proeverij op 26 maart

Voor de 7e keer wordt de prachtige Heilooër Cultuurkoepel op zondag 26 maart 2023 het decor voor een smaakfestijn van bier en kaas. Tijdens deze middag krijg je door Chevalier de maitre du taste de fromage Willem van den Berg van Kaashuis Tromp Heiloo gesorteerde kazen voorgeschoteld, waar biersommelier Frans Ruiter van De Bierverbinding passende bieren bij heeft uitgezocht. Laat je verrassen door de beleving die de combinaties je bieden en geniet van de smaken en structuren die zich vormen in je mond!

Om 14:00 uur gaan de deuren open en ontvang je een starterscombinatie bij binnenkomst. Ongeveer een half uur later lichten Willem en Frans de eerste drie combinaties toe, die achtereenvolgens bij de bier- en kaasstand afgehaald kunnen worden. Rond 16:45 uur worden de tweede combinaties van drie bieren en kazen uitgelegd. Daarna is er nog tot 19:00 uur een gezellige nazit, waarbij bieren en/of kazen naar keuze los besteld kunnen worden (niet inbegrepen). De all-in prijs voor de starter en de zes combinaties is €42,50 (deur € 45,-). Let op: dit is een alleen pinnen evenement.

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen