Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierproeverij De week van het Nederlandse bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

  • Home
  • Agenda
  • Bierproeverij de week van het nederlandse bier

Bierproeverij De week van het Nederlandse bier

Tijdens de week van het Nederlandse bier wordt er in Deventer een speciale proeverij georganiseerd met Nederlandse bieren. Deze bierproeverij wordt verzorgd door Bier en Kennis.

Bierproeverij 'De week van het Nederlandse bier

Van 24 mei tot en met 3 juni staat het hele land in het teken van bier tijdens de 7e editie van de Week van het Nederlandse Bier. Tijdens dit jaarlijks evenement zetten de dranken- en horecasectoren bier van eigen bodem in de spotlight middels proeverijen, workshops en festivals door heel het land.

Op 31 mei  organiseert biersommelier Eddy van der Ploeg uit Deventer een bierproeverij tijdens de Week van het Nederlandse Bier in Bieren en Danscafé Persee aan de Brink.  

Een bierproeverij is de uitgelezen mogelijkheid nieuwe smaken en nieuwe bieren te ontdekken, maar ook om te leren op welke wijze je goed bier kunt proeven. Daarnaast is een bierproeverij altijd een leuke en gezellige happening. Tijdens deze proeverij krijg je 6 bieren te proeven van verschillende brouwerijen en verschillende bierstijlen. Er worden ook Nederlandse "tapas" bij geserveerd. Uiteraard zal er uitleg zijn over de te drinken bieren en over bier in het algemeen. Speciaal voor deze avond zal dit wat meer gaan over de ontwikkeling van het bier in Nederland. 

Geeft je snel op via info@bierenkennis.nl

Deze proeverij kost 15 euro.

BIERenKENNIS werkt samen met de bierconsumentenvereniging PINT. PINT-leden krijgen dan ook € 2,50 korting op vertoon van de ledenpas.

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties

Bier, bier en nog eens bier!