Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Crow Mountain Craft Brewery

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Crow Mountain Craft Brewery

Crow Mountain Craft Brewery is een bierbrouwerij uit Essen (België) die is opgericht in 2013. Deze brouwerij heeft 2 bieren in het assortiment.

Crow mountain craft brewery bier
Murder craft brewery logo
Harvest Moon logo

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Crow Mountain Craft Brewery

Crow Mountain Craft Brewery heeft 2 bieren in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Crow Mountain Craft Brewery!
 • Crow Harvest Moon - Pale Ale - 6,1%

  Harvest Moon is het debuut van de Belgische brouwerij Crow Mountain Craft Brewery. Het is een makkelijk drinkbare Pale Ale met een lichte kopergloed. De volmondige mouten en granen bieden een uitstekende basis voor de bitterheid en de kruidige fruittonen. Hergisting op de fles geeft het bier een mooie ronde smaak met een even mooie droge afdronk.

 • Crow Mountain Murder - Stout - 10,1%

  Deze Limited Edition 2017 is een uitbundige Russian Imperial Stout met een aangename volmondigheid. Murder heeft een volle body en blijft met een romige schuimkraag goed drinkbaar. De uitgelezen moutensoorten brengen een complex aroma van geroosterde granen, fruitige esters en alcohol. Terwijl het gebrande moutkarakter hints geeft van koffie en donkere chocolade. Geholpen door de zachte bitterheid van Warrior-hop is de Murder heel mooi in balans.

  Achtergrond informatie

  Crow Mountain Craft Brewery

  Aan de Kraaienberg in Essen-Horendonk is een 80 jaar oude schuur omgebouwd tot een micro-brouwerij en waar bierlaboratorium. 

  Lees ook

  De brouwerij is begonnen door passie, interesse en respect voor de eeuwenoude Belgische biertraditie. De bieren worden zelf bedacht en gebrouwen en er worden alleen maar de zuiverste en puurste grondstoffen gebruikt uit de natuur. De creativiteit van de brouwers kent geen grenzen, en ze maken graag bijzondere en eigenzinnige bieren. 

  Het eerste bier van de brouwerij was Harvest Moon, wat sinds maart 2017 verkrijgbaar was.

  Cookie instellingen