Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Harvest Moon | Triple hop | Pale ale | Crow Mountain

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Crow Harvest Moon

Crow Harvest Moon is een Pale Ale met 6,1% alcohol. Crow Harvest Moon wordt gebrouwen door Crow Mountain Craft Brewery in Essen (België).

Harvest Moon header
Harvest Moon logo

Eigenschappen

De Harvest Moon is het officiele debuut van de Crow Mountain Brewery. Een originele versie van een Pale Ale is de beste omschrijving van dit Belgische bier

Smaak & Omschrijving

Harvest Moon is het debuut van de Belgische brouwerij Crow Mountain Craft Brewery. Het is een makkelijk drinkbare Pale Ale met een lichte kopergloed. De volmondige mouten en granen bieden een uitstekende basis voor de bitterheid en de kruidige fruittonen. Hergisting op de fles geeft het bier een mooie ronde smaak met een even mooie droge afdronk.

De naam van dit bier komt van de tijd van oogsten. Toen de mouten en granen werden geoost was er een volle maan. Vandaar de naam: Harvest Moon.

Deze Pale Ale is een bier gebrouwen met vijf granen, namelijk gerst, tarwe, rogge, haver en spelt. Daarnaast bevat Harvest Moon Tomahawk, Vanguard en El Dorado Hop. Harvest Moon is daarmee een zogenaamde 'Five Grain Triple Hop Pale Ale'. 

Reviews

Nog geen reviews voor Crow Harvest Moon. Schrijf als eerste een review over dit bier.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties