Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

LaBrew | Brouwerij uit Angerlo, Gelderland

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij LaBrew

Brouwerij LaBrew is een bierbrouwerij uit Angerlo (Nederland) die is opgericht in 2020. Deze brouwerij heeft 2+ bieren in het assortiment.

LaBrew Bier
LaBrew Logo
LaBrew

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Brouwerij LaBrew

Brouwerij LaBrew heeft 2 bieren in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Brouwerij LaBrew!
 • LaBrew Angerlos Geluk - Tripel - 9,3%

  Angerlo's Geluk is een tripel met een rijke smaak en lichte bitterheid.  Het bier is kruidig met tonen van koriander en sinaasappel. Angerlo's Geluk heeft een fijne en soepele afdronk. Het bier past goed bij rood vlees, gegrilde groenten en stevige kazen.

 • LaBrew Angerlos Goud - Blond - 7,3%

  Angerlo's Goud is een blond bier met een pittige citrussmaak die gevolgd wordt door een fijne bitterheid. Angerlo's Goud heeft een prettige, licht droge, afdronk die perfect is om van te genieten op een zonnige dag.Dit bier is speciaal gebrouwen voor bij een diner en is lekker bij: Vis, Kip, Salades, BBQ en (harde) schapenkaas.

  Achtergrond informatie

  Lees ook

  In 2020 is brouwerij LaBrew ontstaan na het krijgen van een thuisbrouwpakket als verjaardagscadeau. Kort na het ontvangen van dit cadeau heeft David Dieperink een brouwsysteem van 30 liter aangeschaft, omdat het pannetje op het vuur al snel te klein werd.

  David had als droom om zijn eigen bieren te brouwen en te verkopen. Na een afwijzing van de gemeente Zevenaar voor het wijzigen van het bestemmingsplan heeft de brouwerij besloten om als brouwerij huurder verder te gaan. De brouwerij is een samenwerking met brouwerij Heer & Meester aangegaan. In hun brouwerij is het mogelijk om zelf op ambachtelijke wijze bier te brouwen. 

  Cookie instellingen