Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Stadsbroewerie Remunj | Stadsbrouwerij Roermond

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Stadsbroewerie Remunj

Stadsbroewerie Remunj is een bierbrouwerij uit Roermond (Nederland) die is opgericht in 2019. Deze brouwerij heeft 2 bieren in het assortiment.

Stadsbroewerie Remunj
Stadsbroewerie Remunj
Lurrie Tripel logo

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Stadsbroewerie Remunj

Stadsbroewerie Remunj heeft 2 bieren in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Stadsbroewerie Remunj!
 • Lurrie Sjinderhannes - Blond - 7%

  Lurrie Sjinderhannes is een blond bier uit Roermond. Het bier bevat 7% alcohol en is gebrouwen met water, gerstemout, tarwemout, rookmout, kruiden, hop en gist. Dit speciaalbier smaakt het beste bij een temperatuur van 5 graden Celsius. 

 • Lurrie Tripel - Tripel - 8,1%

  Lurrie Tripel is een amberkleurige tripel die ook bekend staat als Remunjs Tripel. Het bier bevat 8,1% alcohol en heeft een mooie volle smaak. De ingrediënten van dit bier zijn water, gerstemout, tarwemout, rookmout, hop, gist en suiker. Het bier kan het beste gedronken worden bij een temperatuur van 10 graden Celsius. 

  Achtergrond informatie

  Stadsbroewerie Remunj (Stadsbrouwerij Roermond) is een bierbrouwerij die is gevestigd in Roermond. Sinds 2019 brouwt bierbrouwerij Remunj het bier 'Lurrie', wat Roermonds is voor bier.

  Lees ook

  Groeiend assortiment

  In den beginne had de brouwerij alleen een Tripel in het assortiment. Maar de brouwerij zit zeker niet stil en is van plan om op korte termijn een Dubbel en later ook een Zwaar Blond en een Witbier aan het bierassortiment toe te voegen. 

  De brouwerij had in eerste instantie geen eigen ketels, Remunj brouwde toen bij de Brouwschuur in Weert. Sinds 2021 hebben zij een eigen brouwketel waarin zij een Tripel, Zwaar Blond, Dubbel, Wit, IPA, Sjtufke (Blond) en Sjinderhannes (Eikenblond) brouwen.