Augustijn Blond header

Augustijn Blond

Augustijn Blond logo
Brouwerij Bierbrouwerij Van Steenberge
Land België
Gebrouwen sinds Onbekend
Soort Blond bier
Alcohol 7,5%
Gisting Bovengisting
Kleur Amber blond
Drink temperatuur 7 °Celsius
Stamwortgehalte Onbekend
Website vansteenberge.com/...

Augustijn Blond kopen

Augustijn Blond is online te koop bij:

Verpakkingen van Augustijn Blond:

Prijzen van Augustijn Blond Aanbiedingen van Augustijn Blond

Smaak & beschrijving

Augustijn blond is een heerlijke blond bier. Het bier heeft een overheerlijk moutig, fruitig en hoppig aroma. De smaak van deze Augustijner is volmondig en mild met een heerlijke moutige smaak met tonen van vanille. Het bier heeft een volle witte schuimkraag wat goed kleurt met het amber kleurige bier.

Het bier van Augustijner werd oorspronkelijk gebrouwen door de Augustijnse monnikken maar nu hebben ze een samenwerking met de Van Steenberge Brouwerij

1 reactie

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Alouis Heijmans (gast) op 11-12-2017 om 13:27:07

licht troebel bier. Belletjes die massaal door het glas omhoog stijgen. Levert een mooie witte kraag op met een romige top. Blijft goed aan het glas hangen.
Een prettig fruitige perzikachtige en bloemige geur komt je tegenmoet. Koud ingeschonken merk je een beetje zurige tinteling. En doet daardoor een beetje wrang aan. Heeft ook accenten van koriander in zich.
Maar inderdaad, meer op temperatuur wordt de smaak zachter en daarmee een stuk prettiger. Vandaar ook de aanbevolen temperatuur van 8 Ëš. Is nu meer in evenwicht en het ware karakter laat zich proeven. De fruitigheid komt steeds nadrukkelijker naar boven. Nu proef je steeds meer abrikoos. Er zit dus behoorlijk wat smaakontwikkeling in, wat het drinken alleen maar interessanter maakt. Het zurige accent past goed in het totaal en raakt steeds verder op de achtergrond. Alles bij elkaar een mooie saison.

Reclame van Heineken Pilsener

De Reis
De Reis is een vrolijke commercial van Heineken. Aangekomen in een nieuw land kan voelen als een culturele shock, maar met Heineken voel je je thuis.

Meer reclames van Heineken Pilsener

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Biernet. Meer dan tienduizend bezoekers gingen je voor!