Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Augustijn Blond | 7,50% | Belgisch bier | Steenberge

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Augustijn Blond

Augustijn Blond is een Blond met 7,5% alcohol. Augustijn Blond wordt gebrouwen door Bierbrouwerij Van Steenberge in Ertvelde.

Augustijn Blond header
Augustijn blond 75cl
 Augustijn Blond logo

Eigenschappen

Dit bier is een amberblond bier van een hoge gisting. Doorgistend op de fles dus de smaak wordt voller hoe langer hij in de fles rijpt.

Aanbiedingen en prijzen van Augustijn Blond

Actueel zijn er geen Augustijn Blond aanbiedingen. De prijs van een liter Augustijn Blond is ongeveer .

Smaak & Omschrijving

Augustijn blond is een heerlijke blond bier. Het bier heeft een overheerlijk moutig, fruitig en hoppig aroma. De smaak van deze Augustijner is volmondig en mild met een heerlijke moutige smaak met tonen van vanille. Het bier heeft een volle witte schuimkraag wat goed kleurt met het amber kleurige bier.

Het bier van Augustijner werd oorspronkelijk gebrouwen door de Augustijnse monnikken maar nu hebben ze een samenwerking met de Van Steenberge Brouwerij

Reviews

Nog geen reviews voor Augustijn Blond. Schrijf als eerst een review.

1 reactie

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Alouis Heijmans (gast) op 11-12-2017 om 13:27:07

licht troebel bier. Belletjes die massaal door het glas omhoog stijgen. Levert een mooie witte kraag op met een romige top. Blijft goed aan het glas hangen.
Een prettig fruitige perzikachtige en bloemige geur komt je tegenmoet. Koud ingeschonken merk je een beetje zurige tinteling. En doet daardoor een beetje wrang aan. Heeft ook accenten van koriander in zich.
Maar inderdaad, meer op temperatuur wordt de smaak zachter en daarmee een stuk prettiger. Vandaar ook de aanbevolen temperatuur van 8 Ëš. Is nu meer in evenwicht en het ware karakter laat zich proeven. De fruitigheid komt steeds nadrukkelijker naar boven. Nu proef je steeds meer abrikoos. Er zit dus behoorlijk wat smaakontwikkeling in, wat het drinken alleen maar interessanter maakt. Het zurige accent past goed in het totaal en raakt steeds verder op de achtergrond. Alles bij elkaar een mooie saison.

Zie meer reacties

Zie minder reacties