Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Damburger, het goedkoopste bier van Nederland

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Damburger

Damburger is een Pils met 5,0% alcohol. Damburger wordt gebrouwen door Bierbrouwerij Martens in Bocholt.

Damburger blik van 0,5 liter
Damburger krat bier

Eigenschappen

Damburger is een pilsener met 5% alcohol. Het bier is in Nederland alleen bij de C1000 te koop. De prijs is laag. Heel laag, want het is het goedkoopste bier van Nederland!

Aanbiedingen en prijzen van Damburger

Actueel zijn er geen Damburger aanbiedingen . De prijs van een liter Damburger is ongeveer .

Smaak & Omschrijving

Damburger  heeft een krachtig bittere smaak met zoete tonen. Deze pilsner is goed weg te drinken.

Niet meer te koop bij de C1000

Damburger is het goedkoopste bier in Nederland (zie het lijstje met bier prijzen). Damburger pils zit in sobere zwarte kratten. Het lijkt én is dus erg goedkoop bier.Damburger is/was alleen bij de supermarktketen C1000 te koop. Door de overname van Jumbo hebben de meeste C1000 winkels steeds minder Damburger bier in de schappen liggen. Onze verwachting is dat Damburger nergens meer te koop zal zijn.

Pitt

Jumbo heeft als goedkoop huismerk Pitt bier. Dit bier heeft ongeveer dezelfde lage prijs als Damburger. Pitt vervangt in alle winkels Damburger. Veel bierdrinkers en ook onze bezoekers (zie hieronder bij de reacties) zijn hier niet blij mee.

Reviews

Nog geen reviews voor Damburger. Schrijf als eerste een review over dit bier.

27 reacties

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

justme (gast) op 21-11-2014 om 04:24:27

Och och och ik bin t idd met de reacties eens dat damburger HET biertje was ( ook kwa kosten en btw baron was ook niet verkeerd)Maar goed wij hebben hier thuis ook meerdere goedkopere merken geprobeerd die nog erger waren kwa smaak dan de PITT. En als jullie toch goedkopere bier wille drinken dan wordt t zoeken bij verschillende winkels ... Ik zeg succes met de speurtocht ;)

pieter van der bij (gast) op 04-01-2014 om 11:12:41

Damburgerbier was de vervanger van jaegerbier vertelde men mij bij de C1000 in Damwoude ,goeie vervanger en nu is pittbier de vervanger, is een drama.

rob (gast) op 17-09-2013 om 19:50:36

http://www.biernet.nl/bier/merken/holger , ook Martens fabriek

Chanty (gast) op 03-07-2013 om 07:27:50

Zojuist even c1000 gemaild en ook een stukje van deze site erbij geplakt! Als iedereen hier nu even 2 minuutjes aan spendeerd? Want alleen op fora klagen zet geen zoden aan de duik en hopelijk mailen en klagen bij de supermarkt wel!

opa biertje (gast) op 23-05-2013 om 18:07:17

Damburger! een biertje waarvan de kleine portemonnee ook eens kan genieten van een goed product. jammer dat het voor ons niet meer verkrijgbaar is.

Zie meer reacties

Zie minder reacties