Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Heilooër Blond - 1e Heyloo Bier van Brouweij Heyloo

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Heilooër Blond

Heilooër Blond is een Blond met 7,0% alcohol. Heilooër Blond wordt gebrouwen door Stichting Brouwerij Heyloo Bier in Heiloo.

Heilooër Blond
Heilooër Blond etiket

Eigenschappen

Heilooër Blond is een goudblond bier met 7% alcohol. De hop van Heilooër Blond komt uit Heiloo en heeft nog meer bijzondere ingrediënten.

Smaak & Omschrijving

Heilooër Blond is een lichtvoetig smakend goudblond bier waar je je in zou kunnen vergissen, want het heeft 7% alcohol. Heilooër Blond is een bier met frisse, fruitige en kruidige tonen, waarbij je op bepaalde momenten een bittertje proeft.

Heilooër Blond is op natuurlijke wijze gebrouwen met behulp van water, gist, diverse mout- en hopsoorten, kandijsuiker en kruiden zoals koriander en karwij. Bijzonder is de toevoeging van bloesem van de lindes rond het Witte Kerkje en hop uit Heiloo.

Op het flessenetiket, zie de foto linksboven, is het Witte Kerkje van Heiloo afgebeeld omstreeks 1850. Het betreft een schilderij van Jan Fabius (1820 - 1889), waarvan het origineel zich bevindt in het Réveil-archief van de afdeling Bijzondere Collecties van de Universiteit van Amsterdam.

Reviews

Nog geen reviews voor Heilooër Blond. Schrijf als eerste een review over dit bier.

1 reactie

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Sven Dekker (gast) op 29-03-2019 om 22:51:36

Een hele lekkere blond. Zacht en rijk van smaak. Aanrader!

Zie meer reacties

Zie minder reacties