Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Koningshert - Drachtster Weizen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Koningshert Weizen

Koningshert Weizen is een Weizen met 5,7% alcohol. Koningshert Weizen wordt gebrouwen door Drachtsterbrouwers: Koningshert Bier.

Koningshert logo

Eigenschappen

Koningshert heeft een prachtige blonde kleur met een mooie witte schuimkraag. Dit is een Weizen, gebrouwen met bron- en grondwater.

Smaak & Omschrijving

Koningshert bier flesjesKoningshert is een Weizen en gebrouwen in Drachten, Friesland. Koningshert heeft als fundament de granen tarwe en gerst. Het brouwwater bestaat uit zowel bronwater als grondwater. Het is een donkerblond, troebel bier met een mooie witte schuimkraag. Het aroma is fruitig waarbij de geur van banaantjes overheerst.

Ruik maar eens de bananen van Chiquita en herken de overeenkomst! De volle smaak komt van de tarwe en Koningshert heeft ook een klein zuurtje wat bij een typische Weizen hoort. Twee kwaliteitshoppen en een autentieke weizengist geven dit bier zijn uiteindelijke identiteit.

De officiële lancering van Koningshert vond plaats op 22-08-2015 in Drachten en is in eerste instantie ook exclusief te koop in Drachten

Het laatste nieuws van Koningshert Weizen

Bekijk meer nieuwsberichten.

Reviews

Nog geen reviews voor Koningshert Weizen. Schrijf als eerst een review.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties