Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Alderling Dubbel | Dubbel van Brouwerij Tsjerkebier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Tsjerkebier Alderling

Tsjerkebier Alderling is een Dubbel met 7,4% alcohol. Tsjerkebier Alderling wordt gebrouwen door Tsjerkebier in Easterwierrum.

Tsjerkebier Alderling Dubbel fles en glas
Tsjerkebier Alderling Dubbel

Eigenschappen

Alderling Dubbel is een speciaalbier van Brouwerij Tsjerkebier uit Easterwierrum, Friesland. Het bier heeft een sterke smaak en bevat 7.4% alcohol.

Smaak & Omschrijving

Alderling Dubbel heeft een sterke smaak met toetsen van koffie en karamel en heeft een lichtzoete afdronk. Het bier bevat 7.4% alcohol.

Tsjerkebier's Alderling is een speciaalbier uit de serie Tsjerkebieren met een link naar de oude Friese kerken: "De Geest in de fles". Overal in het prachtige Friese landschap staan oude kerken als bakens van eertijdse gemeenschapszin, verbondenheid en geborgenheid. De Missie van Tsjerkebier is het behouden en stimuleren van van deze authentieke waarden in deze historische monumenten. Ieder glas levert hier een bijdrage aan!

Ze zijn er nog altijd: ouderlingen. Ze houden alles draaiende, samen met andere vrijwilligers. Ze delen in het lief en leed van velen, en dat is soms pittig. Een goede ouderling voelt zich bij elk bezoek weer een groentje. Dan wil je na afloop wel even bijtappen, tot jezelf komen, uitwisselen. Ouderlingen onder elkaar.

Reviews

Nog geen reviews voor Tsjerkebier Alderling.
Wat vind jij van dit bier?

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl