Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Beste van België Bierpakket | Belgische bieren cadeau

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Beste van België Bierpakket

Bierpakket met drie verschillende Belgische bieren die alle drie een gouden medaille wonnen tijdens de World Beer Awards. Ontdek Rodenbach Grand Cru, Brugge Tripel en Cornet.

Het pakket bestaat uit 3 flessen

Best of Belgium bierpakket met drie speciaalbieren
3 bierflesjes met een bierglas horende bij het bierpakket
Beste van Belgie qua bier
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  3 flessen

 • Soorten bier

  Tripel, Blond, Sour

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Beste van België Bierpakket kopen

€ 16,99

In dit bierpakket vind je drie Belgische gouden medaillewinnaars van de World Beer Awards. De drie Belgische bieren uit dit bierpakket zijn tegenwoordig eigendom van het Nederlandse Royal Swinkels Family Brewers. In het pakket vind je diverse smaken en bierstijlen terug. Er zit een Vlaams roodbruin bier in, een Belgische Tripel en een blond bier waar eikenhouten snippers aan toegevoegd zijn bij de lagering.  

Over de merken in dit bierpakket

Brugge Tripel (Bierbrouwerij de Gouden Boom)
Brugge Tripel heeft een volmoutige en volmondige smaak. Deze Tripel wordt gebrouwen door Brouwerij de Gouden Boom in Brugge. 

Cornet Oaked (Brouwerij de Hoorn)
Cornet is een krachtig, blond bier van hoge gisting, met nagisting in de fles. Proef de volmondige warme smaak en unieke vanilletoets, resultaat van snippers eikenhout die toegevoegd worden tijdens het brouwen. Geniet van de lange afdronk met zachte bitterheid. Een bier voor ridders van de goede smaak.

Rodenbach Grand Cru (Brouwerij Rodenbach)
Rodenbach Grand Cru is een bijzonder bier uit West-Vlaanderen, met een roodbruine kleur door de gebruikte ‘Weense gerstemout’. Het is een bier in de stijl Vlaams Roodbruin (een stijl binnen de sours).  Het bier heeft een extreem scherp aroma van rijk druivenfruit, met zure tonen, wat lijkt op een lichtzure rode wijn of mogelijk een geuze. In de mond is hij licht zoet, extreem zuur en fruitig, met druiven en zelfs kersen waarneembaar. Ondanks de zoetheid is het bier helemaal niet plakkerig, maar juist wat dun, met weinig of geen spoor van mout. Afdronk is scherp en fruitig.

Cookie instellingen