Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij de Hoorn | Bierbrouwerij Steenhuffel

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij de Hoorn

Brouwerij de Hoorn is een bierbrouwerij uit Steenhuffel (België) die is opgericht in 2014. Deze brouwerij heeft 3 bieren in het assortiment.

Cornet van Brouwerij de Hoorn
Dehoorn
Cornet Belgisch bier

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Brouwerij de Hoorn

Brouwerij de Hoorn heeft 3 bieren in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Brouwerij de Hoorn!
 • Cornet - Blond - 8,5%

  Cornet is een krachtig, blond bier van hoge gisting, met nagisting in de fles. Proef de volmondige warme smaak en unieke vanilletoets, resultaat van snippers eikenhout die toegevoegd worden tijdens het brouwen. Geniet van de lange afdronk met zachte bitterheid. Een bier voor ridders van de goede smaak.

 • Cornet Smoked - Blond - 8,5%

  Cornet Smoked is een bovengistend blond bier dat zich onderscheidt door een subtiele rokerige smaak. Deze smaak wordt bereikt door gerookte eikenhouten snippers toe te voegen tijdens het brouwproces, waardoor de smaken uit het hout in het bier trekken. Ook zit er een peated smaak in het bier die is ontstaan door gebruik van turfmout.

 • Arthur’s Legacy Return of the white widow - Blond - 7,1%

  Het wordt gebrouwen met 40% tarwe waardoor deze Arthur’s Legacy niet alleen troebel is maar in smaak ook heel volmondig met een zachte afdronk is. Het bier heeft een alcoholpercentage van 7.1 %. Kruidenmeester Koen Vannieuwenborgh is zeer verheugd dat het bier terug komt: “ik ben trots op de teugkeer van deze Limited Edition. Deze ‘Return of the White Widow’ wordt vooral gekenmerkt door een uitgesproken fruitig en fris citruskarakter afkomstig van een selectie kruiden.” 

Achtergrond informatie

Brouwerij de Hoorn is gelegen bij Brouwerij Palm in Steenhuffel. Met 20.000 bezoekers per jaar is Brouwerij PALM een toeristische trekpleister, waar het didactisch uitgeruste bezoekerstraject door de brouwerij gecombineerd wordt met een bezoek aan de beroemde Brabantse trekpaarden in stoeterij Diepensteyn.

Lees ook

Brouwerij de Hoorn in het nieuws

 • Cornet Smoked flesje en glas op een tafel omhult door rook

  Cornet Smoked officieel gelanceerd

  Cornet Smoked is vanmiddag officieel gelanceerd in Antwerpen. Het nieuwe bier van Royal Swinkels Family Brewers onderscheidt zich met een subtiele rooksmaak en een uniek 'serving ritual'.

 • Raf Sainte van De Gebrande Winning en Peter Buelens

  Cornet Beer & Food Pairing Award uitgereikt

  Raf Sainte van Restaurant ‘De Gebrande Winning' Sint-Truiden winnaar van de Cornet Beer & Food Pairing Award. Deze bier en spijs award is een inititatief van Bierpassie Magazine.

 • Peer Swinkels geridderd in de orde van de Roerstok door de Belgische Brouwers

  Peer Swinkels geridderd door Belgische Brouwers

  Peer Swinkels, CEO van Royal Swinkels Family Brewers, is opgenomen in het Ridderschap van de Belgische Brouwers en ontving het ereteken van het 'Ridderschap van de Roerstok der Belgische Brouwers'.

Deel deze pagina over Brouwerij de Hoorn via: