Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij de Hoorn

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij de Hoorn

Brouwerij de Hoorn is een bierbrouwerij uit Steenhuffel (België) die is opgericht in 2014. Deze brouwerij heeft 2 bieren in het assortiment.

Viki Geunes twee sterren chef schenkt Cornet
Dehoorn
Cornet Belgisch bier

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Brouwerij de Hoorn


Voeg nu een bier toe van Brouwerij de Hoorn!
 • Arthur’s Legacy Return of the white widow - Blond - 7,1%

  Het wordt gebrouwen met 40% tarwe waardoor deze Arthur’s Legacy niet alleen troebel is maar in smaak ook heel volmondig met een zachte afdronk is. Het bier heeft een alcoholpercentage van 7.1 %. Kruidenmeester Koen Vannieuwenborgh is zeer verheugd dat het bier terug komt: “ik ben trots op de teugkeer van deze Limited Edition. Deze ‘Return of the White Widow’ wordt vooral gekenmerkt door een uitgesproken fruitig en fris citruskarakter afkomstig van een selectie kruiden.” 

 • Cornet - Blond - 8,5%

  Cornet is een krachtig, blond bier van hoge gisting, met nagisting in de fles. Proef de volmondige warme smaak en unieke vanilletoets, resultaat van snippers eikenhout die toegevoegd worden tijdens het brouwen. Geniet van de lange afdronk met zachte bitterheid. Een bier voor ridders van de goede smaak.

Toon meer merken

Toon minder merken

Achtergrond informatie

Met 20.000 bezoekers per jaar is Brouwerij PALM een toeristische trekpleister, waar het didactisch uitgeruste bezoekerstraject door de brouwerij gecombineerd wordt met een bezoek aan de beroemde Brabantse trekpaarden in stoeterij Diepensteyn.

Lees ook

Brouwerij de Hoorn in het nieuws

 • Peer Swinkels geridderd in de orde van de Roerstok door de Belgische Brouwers

  Peer Swinkels geridderd door Belgische Brouwers

  Peer Swinkels, CEO van Royal Swinkels Family Brewers, is opgenomen in het Ridderschap van de Belgische Brouwers en ontving het ereteken van het 'Ridderschap van de Roerstok der Belgische Brouwers'.

 • Hop plukken bij Palm

  Recordopkomst op Palm Hoppluk

  Afgelopen weekend vond de zevende editie van de Palm Hoppluk plaats in Steenhuffel. 750 bierliefhebbers plukten de door Palm geteelde hop en zo'n 5.000 bezoekers genoten van een dagje Belgische bier- en hopcultuur.

 • Rodenbach Caractere Rouge: World's Best Sour 2019

  Brouwerijen Rodenbach en Palm scoren op World Beer Awards

  Rodenbach Caractère Rouge werd op de World Beer Awards uitgeroepen tot ‘World’s Best Sour & Wild Beer Fruit Lambic’. Brouwerij Rodenbach en Brouwerij Palm kaapten samen 7 awards weg. 

Brouwerij de Hoorn reclames

Bekijk alle bierreclames.