Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij de Hoorn | Bierbrouwerij Steenhuffel

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij de Hoorn

Brouwerij de Hoorn is een bierbrouwerij uit Steenhuffel (België) die is opgericht in 2014. Deze brouwerij heeft 5 bieren in het assortiment.

Cornet van Brouwerij de Hoorn
Dehoorn
Cornet Belgisch bier

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Brouwerij de Hoorn

Brouwerij de Hoorn heeft 5 bieren in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Brouwerij de Hoorn!
 • Cornet Oaked - Blond - 8,5%

  Cornet is een krachtig, blond bier van hoge gisting, met nagisting in de fles. Proef de volmondige warme smaak en unieke vanilletoets, resultaat van snippers eikenhout die toegevoegd worden tijdens het brouwen. Geniet van de lange afdronk met zachte bitterheid. Een bier voor ridders van de goede smaak.

 • Estaminet Refined Lager - Pils - 5,2%

  Estaminet Refined Lager is een pils dat de tijd krijgt om traag te gisten en te rijpen. Dit resulteert in een bier met zachte florale toetsen, een licht kruidig hopkarakter en een uniek fruitig gistaroma. Zo onderscheidt Estaminet Refined Lager zich van andere pilsbieren.

 • Cornet Smoked - Blond - 8,5%

  Cornet Smoked is een bovengistend blond bier dat zich onderscheidt door een subtiele rokerige smaak. Deze smaak wordt bereikt door gerookte eikenhouten snippers toe te voegen tijdens het brouwproces, waardoor de smaken uit het hout in het bier trekken. Ook zit er een peated smaak in het bier die is ontstaan door gebruik van turfmout.

 • Cornet Alcohol-free - Alcoholarm - 0,3%

  Cornet alcoholfree is een alcoholarm speciaalbier dat 0,3% alcohol bevat. Proef de volmondige warme smaak en unieke vanilletoets, die een resultaat zijn van snippers eikenhout die toegevoegd worden tijdens het brouwen, maar dan met heel weinig alcohol. 

 • Arthur’s Legacy Return of the white widow - Blond - 7,1%

  Het wordt gebrouwen met 40% tarwe waardoor deze Arthur’s Legacy niet alleen troebel is maar in smaak ook heel volmondig met een zachte afdronk is. Het bier heeft een alcoholpercentage van 7.1 %. Kruidenmeester Koen Vannieuwenborgh is zeer verheugd dat het bier terug komt: “ik ben trots op de teugkeer van deze Limited Edition. Deze ‘Return of the White Widow’ wordt vooral gekenmerkt door een uitgesproken fruitig en fris citruskarakter afkomstig van een selectie kruiden.” 

  Achtergrond informatie

  Lees ook

  Brouwerij de Hoorn is gelegen bij Brouwerij Palm in Steenhuffel. Met 20.000 bezoekers per jaar is Brouwerij PALM een toeristische trekpleister, waar het didactisch uitgeruste bezoekerstraject door de brouwerij gecombineerd wordt met een bezoek aan de beroemde Brabantse trekpaarden in stoeterij Diepensteyn.

  Brouwerij de Hoorn in het nieuws

  Bier van Brouwerij de Hoorn is te drinken tijdens

  Cookie instellingen