Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij de Hoorn

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij de Hoorn

Brouwerij de Hoorn is gevestigd in Steenhuffel in België. Deze brouwerij heeft 2 bieren in het assortiment.

Dehoorn
Cornet set van 4 flesjes á 0,33 liter
Cornet fles á 0,33 liter

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Brouwerij de Hoorn

 • Arthur’s Legacy Return of the white widow - Blond - 7,1%

  Het wordt gebrouwen met 40% tarwe waardoor deze Arthur’s Legacy niet alleen troebel is maar in smaak ook heel volmondig met een zachte afdronk is. Het bier heeft een alcoholpercentage van 7.1 %. Kruidenmeester Koen Vannieuwenborgh is zeer verheugd dat het bier terug komt: “ik ben trots op de teugkeer van deze Limited Edition. Deze ‘Return of the White Widow’ wordt vooral gekenmerkt door een uitgesproken fruitig en fris citruskarakter afkomstig van een selectie kruiden.” 

 • Cornet - Blond - 8,5%

  Cornet is een krachtig, blond bier van hoge gisting, met nagisting in de fles. Proef de volmondige warme smaak en unieke vanilletoets, resultaat van snippers eikenhout die toegevoegd worden tijdens het brouwen. Geniet van de lange afdronk met zachte bitterheid. Een bier voor ridders van de goede smaak.

Toon meer merken

Toon minder merken

Achtergrond informatie

Met 20.000 bezoekers per jaar is Brouwerij PALM een toeristische trekpleister, waar het didactisch uitgeruste bezoekerstraject door de brouwerij gecombineerd wordt met een bezoek aan de beroemde Brabantse trekpaarden in stoeterij Diepensteyn.

Brouwerij de Hoorn in het nieuws

 • Peer en Jan-Renier Swinkels

  Directievoorzitterschap Swinkels Family Brewers overgedragen

  Jan-Renier Swinkels neemt na 12 jaar afscheid als directievoorzitter. Hij legt hiermee na een carrière van 33 jaar zijn actieve rol binnen Swinkels Family Brewers neer en laat een mooi bedrijf achter.

 • Viki Geunes twee sterren chef schenkt Cornet

  Best of Belgium Beer & Bites pop-up

  Brouwerijen Palm en Rodenbach lanceren pop-up ‘Best of Belgium Beer & Bites' op Brussels Airport. Twee sterren chef Viki Geunes brengt met de ‘Best of Belgium Beer & Bites’ pop-up op Brussels Airport ‘Beer & Food Pairing’ tot leven.

 • Hopveld van Palm

  Palm hoppluk op zondag 26 augustus

  De eigen geteelde hop voor Palm wordt eind augustus geoogst. Samen hop plukken, samen bier en gerechten proeven, samen genieten, want je kunt deelnemen aan deze dag. 

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties