Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierbox met vier stevige blonde bieren

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierbox met vier stevige blonde bieren

Bierpakket met vier stevige, blonde Belgische bieren. In dit pakket leer je vier verschillende speciaalbieren kennen in de stijlen (zwaar) blond of tripel.

Het pakket bestaat uit 4 flessen

Bierboks met Belgisch zwaar blond en tripel
Tripel LeFort van Omer vander Ghinste
Duvel Tripel Hop
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  4 flessen

 • Soorten bier

  Blond, Tripel

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Bierbox met vier stevige blonde bieren kopen

€ 9,00

Deze bierboks bevat vier Belgische speciaalbieren. Naast de klassieke Duvel zit er ook een Duvel Tripel Hop in het pakket... Leuk om deze bieren eens te vergelijken. Wat doet de extra hop met de smaak van het Duvel bier? 

Daarnaast ontdek je de Tripel LeFort van Brouwerij OMER vander Ghinste uit Bellegem en de Straffe Hendrik Tripel van Brouwerij de Halve Maan uit Brugge. Een leuk biercadeau om te geven of te krijgen! 

Over de merken in dit bierpakket

Duvel (Duvel Moortgat Brouwerij)
Duvel heeft een droge, maar toch licht zoete alcoholsmaak. Dit maakt het een fijne dorstlesser met een aangenaam hopkarakter.

Duvel Tripel Hop Citra (Duvel Moortgat Brouwerij)
Duvel Tripel Hop Citra werd als beste verkozen uit een Blind Tasting Pack met alle Duvel Tripel Hop variëteiten. Hiermee blijft de Citra de permanente Duvel Tripel Hop.

Straffe Hendrik Tripel (Bierbrouwerij de Halve Maan)
Straffe Hendrik Tripel heeft een frisse en bittere smaak.

Tripel LeFort (Brouwerij OMER Vander Ghinste)
Tripel LeFort is een goudblond bier van 8,8% dat zich onderscheidt door zijn frisheid, fruitig aroma en een mooie zachte en volle smaak. De hoge gist die voor dit bier gebruikt wordt resulteert in een bier met een vanille- en kruidnagelaroma en tegelijk een fruitige smaak van bananen en rode appels. Aangename toetsen van citrus, limoen en rozen maken het bier evenwichtig en tegelijk complex.