Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Rodenbach Bierpakket | Vlaams Roodbruin bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierpakket Rodenbach

Bierpakket Rodenbach is gevuld met vier verschillende bieren van het merk Rodenbach. Je hebt de keuze uit een pakket met 12 of 24 bieren. Deze speciaalbieren worden gebrouwen in West Vlaanderen, België.

Het pakket bestaat uit 24 flessen

Vier soorten Rodenbach flesjes
Rodenbach Classic glas en flesje
Rodenbach Alexander glas en flesje
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  24 flessen

 • Soorten bier

  Ale, Oud bruin bier, Fruit, Sour

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Bierpakket Rodenbach kopen

€ 32,95

Rodenbach is een Belgisch bier van het type Vlaams Roodbruin. Het bierpakket bevat 4 verschillende soorten speciaalbier van gemengde gisting. Het unieke streekbier wordt gebrouwen in de Rodenbach brouwerij te Roeselare in de provincie West-Vlaanderen. De brouwerij is sinds een aantal jaar eigendom van het Nederlandse Royal Swinkels Family Brewers.

Je kunt kiezen tussen drie maal de vier verschillende bieren (12pack) of zes maal (24pack).

Over de merken in dit bierpakket

Rodenbach Alexander (Brouwerij Rodenbach)
Rodenbach Alexander heeft een uniek, gebalanceerd palet, complexe afdronk en subtiele fruit- en houttoetsen. Het bier is ongetwijfeld één van de beste Sour Ales die Rodenbach ooit creëerde. Rodenbach Alexander werd eind september 2016 gelanceerd als Limited Edition.

Rodenbach Classic (Brouwerij Rodenbach)
Rodenbach Classic is het Vlaamse roodbruine speciaalbier wat erkend is als Traditioneel Streekproduct. Rodenbach is heel verfrissend en eetlustopwekkend: het perfecte aperitief!

Rodenbach Fruitage (Brouwerij Rodenbach)
Rodenbach Fruitage is een laag alcoholisch fruitbier dat wordt gebrouwen met enkel 100% natuurlijke ingrediënten zoals jong bier, tweejarig op eikenhout gerijpt Rodenbach-bier en het sap van rode vruchten. 

Rodenbach Grand Cru (Brouwerij Rodenbach)
Rodenbach Grand Cru is een bijzonder bier uit West-Vlaanderen, met een roodbruine kleur door de gebruikte ‘Weense gerstemout’. Het is een bier in de stijl Vlaams Roodbruin (een stijl binnen de sours).  Het bier heeft een extreem scherp aroma van rijk druivenfruit, met zure tonen, wat lijkt op een lichtzure rode wijn of mogelijk een geuze. In de mond is hij licht zoet, extreem zuur en fruitig, met druiven en zelfs kersen waarneembaar. Ondanks de zoetheid is het bier helemaal niet plakkerig, maar juist wat dun, met weinig of geen spoor van mout. Afdronk is scherp en fruitig.

Cookie instellingen