Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grolsch Proeverij bierpakket

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grolsch Proeverij bierpakket

In dit bierpakket vind je verschillende bieren van het merk Grolsch. Bij dit pakket krijg je ook een glas van de Grolsch Proeverij meegeleverd om het bier uit te drinken.

Het pakket bestaat uit 3 flessen

Grolsch proeverij bierpakket met glas
Grolsch kruidige Tripel
Grolsch Volle Dubbel
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  3 flessen

 • Soorten bier

  Blond, Tripel, Dubbel

 • Glas

  Ja

 • Personaliseren

  Nee

Grolsch Proeverij bierpakket kopen

€ 10,49

€ 12,99

In dit bierpakket zitten verschillende Grolsch bieren in de iconische bruine beugelfles. Naast drie speciaalbieren die zijn voortgekomen uit de Grolsch Proefbrouwerij ontvang je ook bierglas van Grolsch zodat je optimaal van de bieren kunt genieten.

Met dit pakket kan je de Klassieke Blond, Volle Dubbel en de Krachtige Tripel ontdekken. Leuk om te geven en te krijgen!

Over de merken in dit bierpakket

Grolsch Klassieke Blond (Grolsch Brouwerij)
Grolsch Klassieke Blond heeft een licht bloemige geur en een subtiel bittere smaak. Dit speciaalbier van Grolsch bevat 6,7% alcohol. 

Grolsch Kruidige Tripel (Grolsch Brouwerij)
Grolsch Kruidige Tripel is een eigenzinnig bier, kruidig en fris. Door de toevoeging van kardemom, koriander en citroengras heeft dit Tripel bier een geheel eigen karakter gekregen. Grolsch Kruidige Tripel was het eerste bier in de Grolsch Proeverij, waar bijvoorbeeld ook Grolsch Session IPA uit is voortgekomen.

Grolsch Volle Dubbel (Grolsch Brouwerij)
Grolsch Volle Dubbel is gebrouwen met vier soorten mout. De toevoeging van donkere mout geeft het bier een milde karamelgeur en een intens volle smaak.