Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Jopen bierpakket | Biercadeau inclusief glas

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Jopen bierpakket met glas

Jopen bierpakket is een biercadeau met 4 verschillende bieren van Jopen met een bierglas. Al deze bieren zijn gemaakt in de bierbrouwerij van Jopen in Haarlem.

Het pakket bestaat uit 4 flessen

Jopen bierpakket
Jacobus RPA van Jopenbier
Jopen Mooie Nel
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  4 flessen

 • Soorten bier

  Blond, Pale Ale, Gruit, India Pale Ale

 • Extra's

  Glas

 • Glas

  Ja

 • Personaliseren

  Nee

Jopen bierpakket met glas kopen

€ 10,95

Jopen geschenkverpakking

In de geschenkverpakking zitten 4 verschillende flesjes bier met een inhoud van 33cl. In het pakket zit een Jopen Jacobus RPA, Hoppenbier, Mooie Nel IPA, Koyt Gruitbier en een Jopen bokaal. Ook zit er in het bierpakket een bierglas om de bieren mee te proeven.

Met uiterste zorg en passie zijn deze speciaalbieren geproduceerd, daarbij is optimaal gebruik gemaakt van de nieuwste technologische ontwikkelingen en de beste ingrediënten. Het resultaat hiervan zijn oude en nieuwe klassiekers volgens eeuwenoude recepten die onderscheidend zijn en vol van smaak. Achter ieder bier schuilt een bijzonder verhaal en dat proef je.

Met dit biercadeau maak je iedere bierliefhebber blij. Het Jopen bierpakket komt uit Haarlem en wordt gebrouwen door speciaalbierbrouwerij Jopen. 

Over de merken in dit bierpakket

Jopen Hoppen (Jopen Bier)
Jopen Hoppenbier heeft een bittere smaak met een lichte toon van kruidnagel en laurier.

Jopen Jacobus Rye Pale Ale (Jopen Bier)
Jopen Jacobus Rye Pale Ale is een royaal, met de hand gehopt, biertje. Dit zorgt voor een kruidige, droge en pittig gehopte doordrinker. Jopen Jacobus RPA is in 2013 winnaar geworden van de gouden medaille bij de World Beer Awards.

Jopen Koyt (Jopen Bier)
Jopen Koyt heeft een moutige smaak, met karameltonen van donkere mout. Jopen Koyt wordt gebrouwen met gruit, een middeleeuws kruidenmengsel waarin ritueel geplukte gagel heel bepalend is. Deze kruidigheid is erg bepalend in de smaakervaring van het bier. 

Jopen Mooie Nel (Jopen Bier)
Het bier heeft een fruitig aroma en de smaak is mooi in balans. De Amerikaanse hop in Jopen Mooie Nel IPA zorgt voor bitterheid met veel fruitige tonen. 

Cookie instellingen